Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül koronavirüse yakalandı

Tunceli'nin Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Edirne'nin Keşan ilçesi Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı da, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını ve tedavisinin evinde sürdüğünü duyurdu.

Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül koronavirüse yakalandı
Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül koronavirüse yakalandı
GİRİŞ 28.10.2020 11:46 GÜNCELLEME 28.10.2020 11:46

Tunceli Ovacık Belediye Başkanı Sarıgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Sağlık durumunun iyi olduğunu ve herkesin bu süreçte duyarlı olması gerektiğini kaydeden Sarıgül, "Tüm önlemlere rağmen test sonucum pozitif çıktı. 2-3 gün yoğun ağrılarım vardı. Bugün biraz daha iyiyim. Bu dönemde arayıp soran arkadaşlarıma teşekkür ederim. Lütfen maske ve sosyal mesafeye dikkat edelim. Sağlıklı günlerde görüşmek üzere" dedi.

KEŞAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI DA KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Keşan Belediye Başkan Yardımcısı AK Parti'li Yakup Balcı, koronavirüse yakalandı. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Balcı, "Üzülerek tüm sevenlerimle paylaşmak istediğim dün öğlen yaptırdığım Covid-19 testimin sonucu akşam saatlerinde belli olmuş olup sonuç pozitif olarak tarafıma bildirilmiştir. An itibariyle evde tedavi sürecim devam etmekte olup önce kendime sonra bu çağın hastalığına yakalanan herkese acil şifalar diliyorum" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı