Şarkıcı Hakan Taşıyan yeniden hastaneye kaldırıldı!

Geçtiğimiz aylarda sağlık problemleriyle gündeme gelen arabesk müziğin ünlü ismi Hakan Taşıyan yeniden hastaneye kaldırıldı. Karaciğer ve böbrek rahatsızlıkları olan sanatçı, tedavi altına alındı.

Şarkıcı Hakan Taşıyan yeniden hastaneye kaldırıldı!
Şarkıcı Hakan Taşıyan yeniden hastaneye kaldırıldı!
GİRİŞ 07.12.2020 20:30 GÜNCELLEME 07.12.2020 20:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Arabesk müziğin ünlü ismi Hakan Taşıyan, geçtiğimiz aylarda sağlık problemleriyle gündeme gelmişti.

Karaciğer ve böbrek rahatsızlıkları olan sanatçının, organ nakline ihtiyacı olduğuna dair haberler sonrası Sağlık Bakanlığı devreye girmişti.

Hakan Taşıyan’ın sosyal medya hesabından “Sevgili dostlarımız, değerli sanatçımız Hakan Taşıyan bugün itibariyle sağlık sorunları nedeniyle ağır durumdadır. Organ nakline ihtiyacı vardır. Kendisini tekrar aramızda görmek için destek lazım desteklerinizi bekliyoruz” açıklaması yayınlanmıştı.

"ORGAN NAKLİNE İHTİYACI OLDUĞU TESPİT EDİLDİ" 

47 yaşındaki Taşıyan'ın yeni sağlık durumu hakkında bilgi veren ses sanatçısı Onur Akay'ın açıklaması şöyle; "Değerli sanatçı arkadaşımız Hakan Taşıyan, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Daha önce organ nakline ihtiyacı olmadığı açıklanan Taşıyan’ın, organ nakline ihtiyacı olduğu tespit edildi ve kendisi için aranan B rh+ ve 0 rh+ kan bulundu, organ da bulunmak üzere. Kesinleşirse, Taşıyan bugün yarın ameliyata alınacak. Değerli sanatçımıza acil şifalar dilerim."

 

YORUMLAR 1
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sana yardim etsin,acil şifalar şafi ismiyle .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakanlık resmen açıkladı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de başıboş köpeklerin korkunç sayısı
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!