HDP’liler acılı annelere taş fırlattı

Terör örgütü PKK mensupları tarafından çocuklarının dağa kaçırıldığını belirten Şırnak anneleri, her hafta Perşembe günü HDP Şırnak İl Başkanlığı önünde gerçekleştirdiği eylem 15'inci haftasına girdi. Terör örgütü PKK'ya tepki için HDP Şırnak İl Başkanlığı önünde eylem yapan terör mağduru acılı annelere HDP'li grubun içinden taş atıldı.

GİRİŞ 17.12.2020 21:46 GÜNCELLEME 17.12.2020 21:47
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

PKK'lı teröristlerce çocukları dağa kaçırılan, yakınlarını terör saldırılarında kaybeden Şırnaklı kadınlar ile şehit ve gazi aileleri, Şehit Üsteğmen Mehmet Esin Caddesi üzerinde bulunan HDP İl Başkanlığı binası önünde toplandı.


Ellerinde, Türk bayrakları ile dağa kaçırılan çocuklarının fotoğraflarını taşıyan aileler, "Kahrolsun PKK, işbirlikçi HDP", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", Kürt Türk kardeştir ayrım yapan kalleştir", "Kahrolsun PKK, tırnakçı HDP" şeklinde slogan attı.

Bu sırada parti önünde toplanan bir grup HDP'li, yüksek sesle müzik dinleyip annelerin sesini bastırmak istedi. Grup daha sonra acılı annelere taşla saldırdı. Atılan bir taş, eylemi takip eden bir gazetecinin koluna isabet etti. Saldırının ardından çıkan gerginliği polis önledi. HDP il binası önünde bir süre eylem yapan aileler, daha sonra dağıldı.

 

 

YORUMLAR 82
  • Eninde Sonunda 3 yıl önce Şikayet Et
    Artık bu hdp den insanlar nefret ediyorlar kendi çocukları özel okul yurt dışında okurken bölge halkının çocuklarını dağa gönderip sonrada cenazesine utanmadan gidiyor eşkiya tırnakçılar. ARTIK YETER ne zaman denecek.....
    Cevapla
  • Diriliş 3 yıl önce Şikayet Et
    Kanunların kanun değil.İsviçre medeni kanunu hala.Kanunlar agirlastirilmali.sinirdisi cezaları gelmeli terör ve destek verenler için
    Cevapla
  • Hasan Çelik 3 yıl önce Şikayet Et
    o annelere taş atan ellerin kopsun inşaallah
    Cevapla
  • Malatya lı 3 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Guiadoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Problem yok seçen memnun.
    Cevapla
  • şenol 19 3 yıl önce Şikayet Et
    Yapacak çok iş var ama kanun müsade etmiyor o taşları yedirmiyormusun bak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor