Kaçak doğumhanede korkunç teklif!

İstanbul Esenyurt’ta sözde doktor ve yardımcısının açtığı muayenehanede kaçak doğum yapıldığı ihbarını alan ekipler baskın düzenledi. Şoke eden olayda, kendini doktor olarak tanıtan kişinin, durumu olmayan ailelere “Siz bakamıyorsanız bize satın” diye teklifte bulunduğunun öğrenilmesi üzerine şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaçak doğumhanede korkunç teklif!
Kaçak doğumhanede korkunç teklif!
GİRİŞ 28.12.2020 20:00 GÜNCELLEME 28.12.2020 20:01
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Esenyurt’ta bir apartman dairesinin kaçak muayenehane yapıldığı ihbarını alan emniyet güçleri, iş yerini izlemeye aldı.

 

 

İHA'nın haberine göre ekipler, yaklaşık 1 ay önce yabancı uyruklu iki kişi tarafından kiralandığı tespit edilen dairede yabancı uyruklu kadınlara doğum yaptırıldığını belirledi.

Durumu olmayan ailelere para karşılığında bebeklerini satabileceklerini ifade eden şüpheliler yapılan ihbar üzerine yakayı ele verdi.

 

 

İhbar üzerine sözde muayenehaneye baskın düzenleyen Esenyurt Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, iş yerinde muayene için gelen kişilerle birlikte sözde doktor Ö.K. ile yardımcısı sözde ebe A.O.’yu gözaltına aldı.

Adreste yapılan aramada ultrason cihazı, doğumda kullanılan ilaçlar, tıbbi malzemeler ve doğum sedyesi ele geçirildi. Yapılan işlemlerin ardından kaçak muayenehane mühürlenerek kapatıldı. Adliyeye sevk olan Ö.K ile A.O ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 16
  • Rıfkı 3 yıl önce Şikayet Et
    Muhacir onlar karışmayın
    Cevapla
  • Bilseler 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ımız uyanın diye ihtarlar gönderdikçe İnsanoğlu azaba dünyada doymuyor ama Cehennem fazlasıyla doyuracak azabı isteyenleri.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Cezaevindegim ayağına taş bağlayıp denize atacaksin
    Cevapla
  • Muzaffer.oguzbey 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah belasınızı versin inşallah
    Cevapla
  • 6565 3 yıl önce Şikayet Et
    bu kaçıncı kacak sahte dr kacak muyanehane oldu esnaflikta yapanlar bunlar vergi vermiyorlar heralde adamlar dahada gitmezler bizden vergi onlara para ödeniyor vallah daha gücümüz kalmadi yük ağırlaştı memur emeklisiyim yetmiyor zaten bunar daha gitmezler
    Cevapla
  • gökhan 3 yıl önce Şikayet Et
    what ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor
MSB duyurdu: 13 PKK'lı terörist etkisiz!