Nuri Genç ebediyete uğurlandı

Karadeniz Bölgesi'nde tanınan din eğitimi görevlisi Nuri Genç, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Giresun İl Müftü Yardımcısı Yusuf Genç'in de babası olan 91 yaşındaki Genç'in cenazesine aralarında valiler, belediye başkanları ve siyasi parti temsilcilerinin de bulunduğu çok sayıda kişi kişi katıldı.

Nuri Genç ebediyete uğurlandı
Nuri Genç ebediyete uğurlandı
GİRİŞ 25.01.2021 20:02 GÜNCELLEME 25.01.2021 20:05
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bölgede 'Nuri Hoca' olarak bilinen ve Karadeniz'in kanaat önderleri arasında yer alan emekli Kur'an kursu hocası Nuri Genç, bir süre önce koronavirüse yakalandı. İlk olarak Giresun'da tedavi altına alınan Genç, durumu ağırlaşınca Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Yaklaşık 1 haftadır Ankara'da tedavi altında olan Genç, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Giresun İl Müftü Yardımcısı Yusuf Genç'in babası olan 'Nuri Hoca'nın vefatı, sevenlerini yasa boğdu.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI'NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Genç'in vefatının ardından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da, sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajı yayınladı. Erbaş, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Karadeniz bölgemizin manevi önderlerinden, emekli Kur'an kursu öğreticisi Nuri Genç hocamıza Allah'tan rahmet, başta oğlu Giresun İl Müftü Yardımcımız Yusuf Genç olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun."

YORUMLAR 12
  • Safa 3 yıl önce Şikayet Et
    Aalah rahmet eylesin. Lakin bu kalabalık neyin nesi. Kovit biti mi yksa. Mesafe nerde? Bizden bişey olmaz anlaşldı.
    Cevapla
  • SİZDEN BİRİ 3 yıl önce Şikayet Et
    HOCAMIZA ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANI CENNET OLSUN. KORONA VAR...BİRAZ DAHA DİKKAT... ÇOK ÇOK KALABALIK MAAŞALLAH. AKLIMA GELEN ŞEY ŞUDUR BU KALABALIKLA İLGİLİ OLARAK: "SİZİ ALLAH SEVSİN YETER. ALLAH, KENDİ SEVDİĞİNİ HERKESE SEVDİRİR." İNŞAALLAH...
    Cevapla
  • sait dbakır 3 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • ismail 3 yıl önce Şikayet Et
    mekanın cennet olsun hocam
    Cevapla
  • Prof.samsun 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya hu ne mesafesi ne MASKESİ hala anlamadınızmı .? Corona yeni dünya dizaynı için uydurumuş bir olaydır Zaten pcr. testlerinin %90 na yakın hatalı sonuc verdigini Saglık örgütü bile kabül etti gectıgimiz günlerde. Kim grip olursa artık yeni adı corona çıkıyor PCR. testinden bunu ögrenin artık lütfen ve Maske mesafe diyede kimseyin İncitmeyin biz tek vatanda tek bayrak altında yaşayan müslümanlarız.
    Cevapla
  • SİZDEN BİRİ 3 yıl önce Şikayet Et
    PROF. SAMSUN'A CEVABEN: PEKİ KARDEŞİM, O ZAMAN KORONA 'DAN ÖLDÜ DENİLENLER, NEDEN ÖLDÜ? KOCA KOCA İNSANLAR, TOPLUMUN ÖNÜNDE, HEPİMİZİN BİLDİĞİ İNSANLAR NİÇİN ÖLDÜ? GRİPTEN Mİ ÖLDÜ ONLAR... KATILIYORUM, CORONA YENİ DÜNYA DÜZENİNİ DİZAYN EDENE KADAR, BİZE GÖSTERİLEN BİR CAMBAZ. KORONADAN BİR BAŞKA ŞEY GÖREMİYORUZ BİZ. AKLIMIZ, BEYNİMİZ ONUNLA MEŞGUL. GEÇTİM KİTLERİ, TAHLİLLERİ FALAN... YALAN MI O ÖLÜMLER. O İNSANLAR ÖLÜ NUMARASI MI YAPIYORLAR? SORUYORUM, "NİÇİN ÖLDÜ ONLAR?" LÜTFEN ÜFÜRME DEĞİL DE BİR MANTIKLI CEVAP...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Togg, SsangYong ve BMW X1'e fark attı
Sokak köpekleri Ardeşen'de vatandaşların hayvanlarını telef etti