İzmir'de kritik eşik aşıldı! Vali net uyardı

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, kentin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısı bakımından kritik eşiği aştığını bildirdi.

İzmir'de kritik eşik aşıldı! Vali net uyardı
İzmir'de kritik eşik aşıldı! Vali net uyardı
GİRİŞ 21.03.2021 07:14 GÜNCELLEME 21.03.2021 07:16
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından bugün yaptığı illere göre 7 günlük her 100 bin kişide görülen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) güncel vaka sayılarını ilişkin değerlendirmede bulundu.

AA'nın aktardığı habere göre, İzmirlilere çağrıda bulunan Köşger, şunları kaydetti:

"Kıymetli İzmirliler alınan tedbirlere, yapılan tüm denetimlere ve kurallara uyan vatandaşlarımıza rağmen kritik eşiği aşmış bulunuyoruz. İş yerleri ve hemşerilerimiz kurallara uysun. Daha kötüye gitmeyelim. En kısa sürede mavi bölgeye geçelim. Haydi İzmir birlikte başaralım."

Bakan Koca tarafından açıklanan sayılara göre geçen hafta 78,57 olan 100 bin kişide görülen vaka sayısı İzmir'de bu hafta 111,41'e yükseldi.

YORUMLAR 10
  • Sivaslı 3 yıl önce Şikayet Et
    İllaki devletinmi yasaklaması gerekiyor . Devlet kısıtlama yapıyor şikayet serbest bırakıyor şikayet. İnsan olan herkes kendi yasağını kendi koyarsa sorun kalmayacak.Ama o insanlıkta bizde yok.
    Cevapla
  • Kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Yürüken maskeye hayır. Bilime aykırı yanlış ve zararlı... Kapalı alanda maskeye evet. Çok gerekli hatta yetersiz.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Pazartesi okullar açık mı Sayın Vali ?
    Cevapla
  • Erdo 3 yıl önce Şikayet Et
    Arafta kaldınız, ya tam kapanma yada tam serbestlik ve sürü bağışıklığı. Vaka sayıları otuzikibinlerde iken yaptığımız kısıtlamalar sayesinde sanırım dokuzbinlere kadar gerilemiştik, şimdilerde tekrar üst rakamlara ve artan ölümlere doğru gidiyoruz. Bizdeki bilim kurulu acaba ne kadar sağlıklı kararlar alabiliyor. Lütfen özeleştiri olarak bakın, doğruyu bulmak adına.
    Cevapla
  • ben 3 yıl önce Şikayet Et
    kıritik eşik meşik boş verin ,yiyosa tam kısıtlama yapın yemiyosa bırakın bu uyarıyı bir yıldır uyarı uyarı yaptırımınızı görelim icraaat bakalım becere bilecekmisini.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sokak ortasında 10 yaşındaki kız çocuğunu dövdü! Tepkiler sonrası çocuğunu bırakıp gitti
Bakan Hakan Fidan'dan son dakika Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!