Son dakika: 21 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 21 Mayıs koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

Son dakika: 21 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika: 21 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 21.05.2021 19:45 GÜNCELLEME 21.05.2021 20:25
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Türkiye'de son 24 saatte 218 bin 846 Kovid-19 testi yapıldı, 9 bin 528 kişinin testi pozitif çıktı, 214 kişi hayatını kaybetti.

Ağır hasta sayısı 1977 oldu, 8 bin 852 kişinin Kovid-19 tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 4 milyon 998 bin 639'a yükseldi.




 

YORUMLAR 35
  • Hik met 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok fazla vakit geçirmeden bir tam kapanma daha gerekiyor.
    Cevapla
  • Celal 2 yıl önce Şikayet Et
    Hızlı aşılanma şart. Yaş sınırını kaldırın herkes aşıya ulaçabilsin. Olmayanların yerine olacaklar var. Olmayanlara da ileride hak mahrumiyeti getirilsin. Dünya bunu uyguluyor. Bir kısım ülkeler hastalığı bitidi. Biz geç kalıyoruz. Halkın moral değerleriyle oynanıyor ,umutsuzluk aşılanıyor. Bunun sonu isyan olursa ,ki öyle isteniyor. Kimi bulacaz devletine sahip çıkacak.
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen! Bencede Yaş sınırı kalksın hatta 16 yaşına kadar insin Çünkü bu Virüs Mutasyon geçirdikce.ki Mrnek Hindistan.. insan vücudunda üredikce artık Aşılarla bile kontrol edilemeyecek duruma gelecek.
    Cevapla
  • Tablo 2 yıl önce Şikayet Et
    Ölen sayısı artmış vaka sayısı artmış iyileşen sayısı düşmüş … Umut veren tablo bu mu?
    Cevapla
  • Attila 2 yıl önce Şikayet Et
    Bugün fetöcülerin virüsü halka yaydığı haberleri çıkmıştı. Yorumlardan da çok kolay anlaşılıyor. Hem maskeye hem de aşıya karşılar.
    Cevapla
  • Yurttaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Yine ben.Yasaklara maskeye hayir diyen ben.Çünku yazik oluyor milyonlara.Sermayesini bitirmiş yüzbinler İşini umudunu kaybetmis milyonlar .Ne icin ? .83 milyonda 3 bin 5 bin hasta için..sanki daha önce insanlar ölmüyormus gibi ah vah etmek ne iş.Yanlış yapiliyor yasaklar ve maskenin ceremesini agir çekmesek iyi.Agaç için ortaligi ateşe verenler neden sizce sus pus.onlardan olmayanlarin agir kayıplari hoşlarına gittigi için olmasin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli talimat verdi! MHP'den sürpriz adım
Fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır yaptırım! Gözler Meclis'e çevrildi