İnsanlığın bittiği nokta: Yavru köpeği zehirli okla vurdular

Sarıyerde kimliği belirsiz bir kişi mama vererek yanına çağırdığı yavru köpeği köpeği lazer ışıklı zehirli ok ile vurdu. Köpek ölürken, şahsın zehirli oku fırlattığı anlar kameraya yansıdı

GİRİŞ 30.06.2021 01:13 GÜNCELLEME 30.06.2021 01:19
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sarıyer’de kimliği belirsiz bir kişi, mama vererek yanına çağırdığı yavru köpeği lazer ışıklı zehirli ok ile vurdu. Köpek ölürken, adamın köpeği mama ile yanına çağırdığı ve zehirli ok attığı o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Sahibi köpeğini zehirleyen şahsın yakalanmasına yardımcı olana 15 bin lira ödül vereceğini söyledi.

Olay, Cumartesi günü saat 02.00 sıralarında Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Volkan Tanju'nun iş yerinde beslediği yavru köpek, mama verilerek kandıran bir kişi tarafından zehir sürülmüş ok ile öldürüldü. Köpeğinin önce araba çarptığı sonucu öldüğünü zanneden Tanju, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleyince trajik olayla karşılaştı.

O ANLAR KAMERADA
Çevredeki güvenlik kameralarında maskeli ve şapkalı bir şahıs, 8 aylık Ice’a ve annesine mama atarak yanına çağırıyor. Mamaları yemeye başlayan köpekler, kimliği belirsiz şahıs tarafından lazerli ve ucu zehirli ok ile nişan alınarak vuruluyor. Köpek ani hareketle koşmaya başladıktan saniyeler içinde yere yığılıyor. Kimliği belirsiz şahıs ise rahat bir şekilde çantasını toplayarak olay yerinden uzaklaşıyor.
BULANA 15 BİN LİRA ÖDÜL
Köpeğin sahibi Volkan Tanju, “Öğlene doğru dükkana geldiğimde Ice ortalıkta yoktu. Ice benim oğlumun yavru köpeği. Öğlene doğru bizim Cengiz usta geldi kötü bir haberimiz var. Ice’a araba çarpmış dedi. Hemen koşa koşa gittik baktık belediye kaldırmış. Çarptığı yerdeki arkadaşlarla görüştük video kameralarını izledik aracın çarpmadığını gördük. Biri tarafından zehirli okla vurularak öldürülmüş. Çok üzüldük bu şahsın en kısa sürede yakalanmasını talep ediyoruz . Gece 02.11’de tam teşekküllü biri geliyor. Sanki oraya hayvanları öldürmek için gelmiş yem atıyor. Hayvanlarını durduruyor ve zehirli okla boynundan vurarak öldürüyor. Köpeğim 20 saniye içinde ölüyor. O şahsın en kısa sürede yakalanmasını ve cezasını çekmesini istiyoruz. Ve yakalanmasında yardımcı olan herkese önce minnetimizi, sonra 15 bin lira ödülü söz veriyorum.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    onu yapan ..piskopat ,sizofren sosyopath insanlarda baslar ..cogunda ilk deneyler hayvanlarda olur ..ondan sonra zevk alamadikdan sonra citayi büyüt insan katilli olurlar ..bunu acil yaa direk ömür bopyu hapise ,yada ruh hastanesine ...yok illerde cok insanin cani yanar
    Cevapla
  • yeter 2 yıl önce Şikayet Et
    o oku vuran adamın neticesine saplamak lazım
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    birisi olarak yorum yapan arkadaş köpek hobisi olan gitsin tedavi olsun. ya da sokağa çıkmasın. ben 15 yıldır istanbulda yaşıyorum çok kez sokak köpekleri ile karşılaştım havlayan oldu peşimden gelen vs vs. bir günde düşünmedim ki ok alayım öldüreyim. hayvanın aklı olsa zaten yapmaz. belli ki sokak köpeği adam dükkanın önünde bakıyormuş. bir hayvanı bu kadar rahatlıkla öldüren kişi bir gün kanunun olmadığı yerde insanıda öldürebilir. bulunabilir bu ülkede okları kimin sattığı kimin aldığı bellidir o bölgede
    Cevapla
  • birisi 2 yıl önce Şikayet Et
    O köpek pek de yavru gibi değil... hiç kimse kusura bakmasın , köpek fobisi olan var, köpek korkusu olan var, saldırgan köpek var, sadece korkutan köpek var... karşınıza yolda ne çıkacağı belli olmaz... o sokağa köpeği salan adamın hiç mi kabahati yok... Bu hayvanların zarar verip veremeyeceğinin garantisi var mı...
    Cevapla
  • Baybora 2 yıl önce Şikayet Et
    "Köpek fobisi var da gecenin 2'sinde oto sanayine gelip köpek suikastı yaptı." mı diyeceğiz şimdi. Mahluk psikopat zırdelinin teki. Bunu mazur görene de ne denir? Düşünemiyorum.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    yakalansa ne olacak ki
    Cevapla
  • Baybora 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir şey olmasa, afişe edilir. Çevresi, varsa çoluğu çocuğu, anası babası bilir. Bu mahlukta insanlık yok o belli. Ama ailesi ve çevresinde olanlarda insanlık varsa, bunu bilmeleri bu mahluka hapisten daha beter bir ceza olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...