İstanbul ve birçok il için peş peşe uyarılar! Kuvvetli geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve birçok ilimiz için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. İşte yağış beklenen illerimiz...

GİRİŞ 04.09.2021 23:30 GÜNCELLEME 06.09.2021 15:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yayınlanan hava durumu tahmin raporuna göre; pazar günü İstanbul dahil birçok ilde öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

METEROLOJİ'DEN PEŞ PEŞE AÇIKLAMALAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Kırklareli, Tekirdağ, Ordu ve Artvin çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara'nın güneyi ile Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 2-6 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında olması beklenirken, rüzgarın genellikle kuzey yönlerden, yarın zamanla Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi ile Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

SAĞANAĞI ETKİLİ OLACAĞI İLLER

Meteoroloji'nin raporuna göre; Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Sinop, Kastamonu, Karabük, Bartın, Zongul, Bolu, Düzce, Sakarya, Kocaeli, Yalova, Bursa, İstanbul, Tekirdağ ve Kırklareli'nde sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

5 GÜNLÜK TÜRKİYE GENELİ HAVA DURUMU







 

YORUMLAR 4
  • Bünyamin Öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu an İstanbulda saat 14:40 ve hava günlük güneşlik. Bu meteoroloji son zamanlarda iyice cozuttu.
    Cevapla
  • Veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben araba yıkattım, birkaç güne kesin Ankara da yağmur yağar
    Cevapla
  • Ayyaş R.A 2 yıl önce Şikayet Et
    Kültürlü insanların yorumu da bir başka oluyor.
    Cevapla
  • Mehmet cebecioglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Iyi tahmin tomruklar korur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında sakat ifadeler
Kassam Tugaylarından İsrail'e 'Rajum' sürprizi! İsrail karargahına peş peşe fırlatıldı