Oğlu gözaltına alınan anneden çağrı: "Yapanı alın, oğlumu götürmeyin"

Kayseri'de polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan şahıs, aracı bırakıp kayıplara karıştı. Aracı almaya gelen şahsın oğlu gözaltına alınınca oğlunun polis otosunda olduğunu gören anne, "Yapanı alın, oğlumu götürmeyin" dedi.

Oğlu gözaltına alınan anneden çağrı: "Yapanı alın, oğlumu götürmeyin"
Oğlu gözaltına alınan anneden çağrı: "Yapanı alın, oğlumu götürmeyin"
GİRİŞ 04.03.2022 21:44 GÜNCELLEME 04.03.2022 21:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri Kocasinan ilçesinde durumundan şüphelendiği H.A. yönetimindeki 06 BIR 244 plakalı aracı durdurmak istedi. Polisin ihtarına uymayarak kaçan sürücü, Melikgazi ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde kendisini durdurmak isteyen polis aracına çarparak kaçtı. Osman Kavuncu Mahallesi'nde aracı terk ederek kaçan H.A., oğlu C.A.'yı arayarak aracı almasını istedi.

Aracın başına gelen C.A., bu sırada polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri araçta inceleme yaparken, bu sırada C.A.'nın annesi olay yerine geldi. Oğlunun polis aracında olduğu gören anne, "Yapanı alın, oğlumu götürmeyin" diyerek gözyaşı döktü. C.A. polis ekipleri tarafından karakola götürülürken, H.A.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı. Araçta çekici ile kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    90lara hoş geldiniz ne asayiş ne adalet kalmadı Allahın adaletinden başka..550 millet vekili değil 5500de olsa düzelmez insanların içinde Allah korkusu kalmamış
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!
Yıldızların altında tarihi yolculuk