Diyarbakır'da doktora darp ve silahlı tehdit

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi Acil Serviste görev yapan Dr. A. Fırat, sevk bekleyen hasta yakınları tarafından önce darp edilip, ardından silah tehdidine maruz kaldı.

Diyarbakır'da doktora darp ve silahlı tehdit
Diyarbakır'da doktora darp ve silahlı tehdit
GİRİŞ 08.06.2022 10:03 GÜNCELLEME 08.06.2022 10:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Alınan bilgilere göre, Dicle Üniversitesi Hastanesi acilinde iddiaya göre, görev yapan acil asistanı Dr. A. Fırat, işlemleri tamamlanan ve sevk edilecek olan çocuk hastanın yakınları tarafından darp edildi

.

Doktorun boğazını sıkıp yumruklar savuran hasta yakınları Dr. A. Fırat‘a silah çekti. Silahı doktora doğrulttuğu esnada şarjörü yere düşen saldırganın elinden hekimin meslektaşları tarafından silah alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • talip 1 yıl önce Şikayet Et
    Nolmuş yani. DR vurulsa nolmuş. 6 ay yat çık. utanmazlar birde dr darp etti diye haber yapıyorlar.
    Cevapla
  • Emre Karadavut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazı sağlıkçılar fazlasıyla hak ediyor. Uzman Çavuşa yapılanı unutmadık. Tüm sağlıkçılar mağdur değil hatta bazıları meslekten ihraç edilmeyi fazlasıyla hak ediyor.
    Cevapla
  • Savcılaradavet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ditorsun. Savcıları davet ediyorum suç duyurusudur. Suçluyu övüyor Emre Karadavut. Ip sinden belirlensin şikayet ediyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya ekonomik büyümesine katkı sağlayacak ülkeler açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?
Okuldan atılan kız öğrenci silahla okulun kapısına gelip havaya ateş açtı