Ankara Valisi Şahin’den karne alan öğrencilere ziyaret

Ankara Valisi Vasip Şahin, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Kızılcahamam Cumhuriyet İlkokulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerin karne heyecanını paylaştı.

Ankara Valisi Şahin’den karne alan öğrencilere ziyaret
Ankara Valisi Şahin’den karne alan öğrencilere ziyaret
GİRİŞ 17.06.2022 17:39 GÜNCELLEME 17.06.2022 17:39

Kızılcahamam Cumhuriyet İlkokulu'nda karne dağıtım programına katılan Vali Şahin, okul bahçesindeki öğrenciler ve velilerle bir süre sohbet etti.

Okul bahçesinde düzenlenen törende halk gösterilerini izleyen Vali Şahin, daha sonra öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, karnelerini dağıttı. Vali Şahin’e İl Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa ve Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy eşlik etti. Şahin, öğrencilere ziyaretinin son bölümünde öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya geldi. Şahin, tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller