Bakırköy'de eski sevgililer kalplerinden vurulmuş halde bulundu

Bakırköy'deki bir evde göğüslerinden silahla vurulmuş halde bulunan Alper Balcı (20) hayatını kaybederken, Suna Tanrıkulu (20) ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı.

Bakırköy'de eski sevgililer kalplerinden vurulmuş halde bulundu
Bakırköy'de eski sevgililer kalplerinden vurulmuş halde bulundu
GİRİŞ 19.06.2022 13:18 GÜNCELLEME 19.06.2022 13:21
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Bir kafede garson olarak çalışan Alper Balcı (20), iddiaya göre eski sevgilisi Suna Tanrıkulu (20) ile 16 Haziran Perşembe günü Zeytinlik Mahallesi Milliyetçi Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın bodrum katındaki evinde buluştu.

Bir süre sonra daireden iki el silah sesi duyuldu.  Alper Balcı, iddiaya göre A.C. isimli arkadaşını arayarak, "Suna kendini vurdu, çabuk gel" dedi. A.C.'nin ihbarıyla polis ve sağlık ekipleri harekete geçti.

Balcı ve Tanrıkulu sol göğüslerinden vurulmuş halde bulundu. Alper Balcı'nın hayatını kaybettiği belirlenirken, Suna Tanrıkulu'nun ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Sokaktaki esnaf Arif Güner, "İki sevgili tartışıyorlar. Burada bekar kalıyorlar. Arkadaşlarını arıyor. Kızı çıkartırlarken gördük. Çocuk ölmüş. Biz çocuğu pek görmüyorduk. Daha önce sorun yaşanmadı. Çok fazla tanımıyoruz." dedi. Olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu araştırılıyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Odabas 55 1 yıl önce Şikayet Et
    Durum muslumanlar açısından vahim. Hem muslüman, hem Allah ın kanununa karşı. Dın işi ayrı, devlet işi ayrıdır düşuncesinın ve Allah camının içine karışır dışarı karışmaz düşüncesinin neticesi bu.. Vehüve ala külli şeyin kadır diyoruz. O halde Allah c c her şeyımıze karışır. Öxgurum ve Allah dunya işine karışmaz dersen sonuç böyle agır olur. Asla kınamayalım. Islah etmek için, Allah ın dınını bütün olarak bölmeden parçalamadan yaşayalım. Evlatlarımızı dını butun olarak yetıştırelım. Yarın ne olacağımız belli değil vesselam
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Nikahsız beraberliklerden uzak duralım, toplum bireylerden oluşur, her birey kendisini geliştirmeli, ilmihalini öğrenmeli, Kur'an ve sünnet üzere yaşamalıdır.
    Cevapla
  • 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların insanlar için yazmış olduğu kurallar ve kurmuş olduğu sistemler ironiden başka bir şey değil çünkü yazan insan ve hep bir veya birkaç şey eksik kalır ki günümüzde bu tür sistem ve kuralların toplumun tamamına huzur getirmediği aşikardır
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin insanlık tarihinden haberin yok galiba. . HELAK edilen kavimler neden HELAK edildi acaba.
    Cevapla
  • Paşa 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden?
    Cevapla
  • Leyla 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin demiyorum nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz
    Cevapla
  • Ecdad 1 yıl önce Şikayet Et
    yani demek istiyorsunki....ben günah işlemiyorum... günah nedir bilmiyorum... direk sevaplarla uğraşıyorum... anladım cennetlik adamsın! vesselam
    Cevapla
  • Osmanlı terbiyesi 1 yıl önce Şikayet Et
    Darısı senin başına, kınadığın şeyin ne olduğunu bile bilmeden ölmüş insanlara hakaret edip saldıracak kadar nasıl bir cehalet ve kindarlık ile yetişip yaşadın sen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!
Çocuklarına karşı mezarlı önlem aldılar... Aydın'da 'Beni bahçeme gömün' akımı