Siirt’te odun kesmeye giden köylü mayın patlaması sonucu yaralandı

Siirt’in Pervari ilçesinde odun kesmeye giden köylü, bastığı mayının patlaması sonucu yaralandı.

GİRİŞ 27.06.2022 11:54 GÜNCELLEME 27.06.2022 13:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre olay, Pervari ilçesine bağlı Doğan köy kırsalında dağlık alanda odun kesmeye giden Nejdet O., bastığı mayının patlaması sonucu yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Yaralıya olay yerinde ilk müdahalesinin yapılmasının ardından askeri helikopterle Pervari Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Nejdet O.’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    pek odunluk bir yere benzemiyor
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi ümit özdağa soralım orası sınır değil önce sınırları öğren sonra yerleştşr mayını ayrıca senin dünyadan haberin yok tüm dünyada sınırlar kaldırılıyor mayınlar temizlenip kardeşlik sloganı atılıyor sen beyin peşindesin yazık insanları kine nefrete boğma
    Cevapla
  • gerçek_bu 1 yıl önce Şikayet Et
    Özdağ mı koymuş yoksa...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de nikah memurunda çirkin hareket: Burada resmî nikah kıyılıyor, dua edemezsiniz
Antalya'dan kahreden olay! Okuldan el ele çıkan iki kardeşi kaza ayırdı...