Bakırköy'de iş hanının çatısında yangın

Bakırköy'de bir iş hanının çatısı alev alev yandı. Yangın, saat 16.40 sıralarında İstanbul Caddesi'nde bulunan 6 katlı iş hanının çatısında çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Bakırköy'de iş hanının çatısında yangın
Bakırköy'de iş hanının çatısında yangın
GİRİŞ 30.06.2022 18:29 GÜNCELLEME 30.06.2022 18:29

Alevli şekilde yanan çatı, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Yangını izleyenler nedeniyle cadde üzerinde yoğunluk oluşurken, çıkan yangın havdan da görüntülendi. 

"ALEVLİ ŞEKİLDE YANIYORDU"

Görgü tanığı Hüseyin Çakır, "Binanın çatısında yangın çıktı itfaiye ekipleri geldi. Herhangi bir can kaybı yok. Alevli şekilde yanıyordu itfaiye ekipleri hemen geldi müdahale etti." dedi.

Daniel Yıldırım ise, "Sahil tarafındaydık aşırı kara dumanları gördük geldik. Çatı kısmı baya yanıyordu bilinmeyen bir sebep. İtfaiye geldi geldi polis geldi söndürdüler ama arka tarafı çok yandı." diye konuştu.

Olayda yaralanan olmazken çatıda maddi hasar oluştu. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi