Mardinli vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan için 11 kurban kestirdi

Almanya'da yaşayan bir hayırsever, Mardin'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için 1'i dana, 10'u kuzu olmak üzere 11 adet kurban kesti.

Mardinli vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan için 11 kurban kestirdi
Mardinli vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan için 11 kurban kestirdi
GİRİŞ 10.07.2022 09:59 GÜNCELLEME 10.07.2022 10:03
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Artuklu ilçesi Tekel Mahallesi Muhtarı Veysi Toparlı ile iletişim kuran Almanya'da yaşayan Mardinli Mehmet Salih Eken, muhtara vekalet vererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına 1'i dana, 10'u kuzu olmak üzere toplam 11 adet kurban kesti. Muhtar Toparlı, avluda kasap tarafından tekbirler eşliğinde kesilen kurbanların mahallede bulunan ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını söyledi.

"SEVGİMİZ SONSUZDUR"

Kendisine Almanya'daki yakını tarafından cumhurbaşkanı adına kurban kesilmesi için vekalet verildiğini belirten Teker Mahallesi Muhtarı Veysi Toparlı, “Almanya'da yaşayan Mehmet Salih Eken ve Abdulkadir Önder, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için kurbanlar kesti. Biri dana, 10 tane kuzu olacak şekilde kesimini gerçekleştirdik. Allah hayırlarını kabul etsin, eksik olmasınlar. Bunlar Erdoğan'ı çok seviyorlar. Zaten cumhurbaşkanımızı da Almanya'ya gittiği zaman mutlaka misafir ediyorlar. Bizi de başkanımızı yalnız bırakmadığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. Amca çocuğum dedi ki, 'Biz sana vekalet vereceğiz, Erdoğan adına Mardin'de kurban kes' dedi. Ben de hayvanları aldım. Başkanıma da haber verdim. Böyle bir şeyin yapılacağını söyledim. Allah ondan razı olsun, bizi kırmadı ve geldi. Bu iş Erdoğan sevgisidir. Allah onu eksik etmesin, cumhurbaşkanına sevgimiz sonsuzdur. Canımız ona feda” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına teşekkür eden AK Parti Artuklu İlçe Başkanı Serdal Bağış, “Almanya'da yaşayan çok değerli hemşehrimiz Mehmet Salih Eken, bizim Mardin'de Teker Mahalle Muhtarımız Veysi Toparlı’yı arayarak

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan adına 1 dana, 10 tane kuzu kesmesini istedi. Biz de bugün muhtarlarımızla beraber bunu gerçekleştirdik. Kurbanlar kesildi. Allah kabul etsin. Cumhurbaşkanımız adına kendilerine teşekkür ediyoruz. Kurbanlarımızı da Tekel Mahallemizde ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız inşallah” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 72
  • Mehmet Cevat Bengül 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende Mekke'de ve İstanbul'da yaşayan bir Mardinliyim.Yorumları okuyunca çeşitli eleştirilere şahitlik ediyorum, herkes boş keseden atıyor.O eleştirileri yapanlara sesleniyorum, arkadaş Mardin'de değil Erdoğan için kurban kesmek, onu savunmak, oy vermek bile PKKHDPCHP'nin gözünde vatan hainliğiydi, millet korkudan kime oy verdiğini bile söyleyemiyordu.Bu gün eğer Mardin'de Reis adına kurban kesiliyorsa terörün bittiğinin nişanesidir, neyin kafasını yaşıyorsunuz.Reklam, meklam, eskiden reklam için bile bunu yapmaya yemiyordu.Allah'a sonsuz şükürler olsunki bu günleride gördük
    Cevapla
  • Adem Buluş 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Niyetini Kabul Etsin
    Cevapla
  • turan Yazıcıoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    rabim kabul etsin inşallah hayrı ve emeğinene sağlık
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah kabul etsin güzel insanlar ve güzel muhtar. Rabbim sizin gibi insanlarımızın sayısını çoğaltsın inşaallah
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah kabul etsin güzel insanlar ve güzel muhtar. Rabbim sizin gibi insanlarımızın sayısını çoğaltsın inşaallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li vekil ortalığı ayağa kaldırdı! Silahlar Teşkilat dizisine ait çıktı
Öğretmen atama takvimi için gözler Kabine'de! Masadaki gündem başlıkları neler?