Sancaktepe'de kum yüklü kamyon devrildi

Sancaktepe'de şoförünün direksiyon hakimiyetin kaybettiği kum yüklü kamyon devrildi. Kamyon şoförü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Sancaktepe'de kum yüklü kamyon devrildi
Sancaktepe'de kum yüklü kamyon devrildi
GİRİŞ 18.07.2022 13:56 GÜNCELLEME 18.07.2022 13:56

İstanbul Sancaktepe'de Emek Mahallesi Esenşehir Caddesinde saat 10.30 sıralarında Emrah Kaya yönetimindeki 34 BR 390 plakalı kum yüklü kamyon caddede seyir halindeyken, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan şoför Kaya,  kontrol için ambulansla Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Devrilen kamyon ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Kamyonun kaldırılmasının ardından Belediye ekipleri yola dökülen kumu temizleyerek yolu yeniden trafiğe açtı.  Polis kaza ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...