Başakşehir'de göletten ördek çaldıkları iddiasıyla gündeme gelen kadınlardan açıklama

Başakşehir'deki bir parkın göletinde ördek çaldıkları iddiasıyla sosyal medyada gündeme gelen Iraklı kardeşler, söz konusu ördekleri 3 ay önce evde beslemek için aldıklarını söyledi.​

GİRİŞ 20.07.2022 01:18 GÜNCELLEME 20.07.2022 08:56
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Başakşehir'deki bir parkta bulunan gölette yüzen iki ördeği alarak çantasına koydukları anlara ait görüntüleri "göletten ördek çaldıkları" şeklinde yansıtılarak sosyal medyadan paylaşılan kadınların kimliklerinin tespiti için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan inceleme sonrasında söz konusu kişilerin Irak vatandaşı Zeynep El Zuheyri ve kardeşi Fatma El Zuheyri oldukları, söz konusu ördeklerin de bu kadınlara ait olduğu tespit edildi.

Fatih'teki evinde gazetecilere açıklama yapan Zeynep El Zuheyri, ördekleri kardeşiyle birlikte yaklaşık 3 ay önce Eminönü'nden yavru halde aldıklarını ve evlerinde büyüttüklerini söyledi.

Başakşehir'de göletteki kazların çalındığı iddiasına emniyetten açıklamaBaşakşehir'de göletteki kazların çalındığı iddiasına emniyetten açıklama

Ördeklerin büyüyünce çok ses çıkarmaya başladığını aktaran El Zuheyri, "Komşular sesten rahatsız olduklarını söyledi. Biz de ördekleri, daha önce gezmeye gittiğimiz Başakşehir'deki parkın göletine bırakabileceğimizi düşündük" dedi.

El Zuheyri, parktaki görevlilerin kendilerine, "Evde büyüyen, daha önce suya girmemiş ördekleri gölete bırakırsanız ölürler" dediğini aktararak, "Görevlilerin uyarısından sonra ördekleri tekrar yanımızdaki taşıma çantalarına koyduk. O sırada çevredekiler fotoğrafımızı çekmeye başladı. Onlara ördeklerin bize ait olduğunu, fotoğrafımızı çekmemelerini söyledik ama bizi dinlemediler. Daha sonra da polis geldi ve konuyla ilgili ifademizi aldı." diye konuştu.

Zeynep El Zuheyri, tekrar eve götürdükleri ördekleri bundan sonrası için uygun bir hayvan barınağına bırakmayı düşündüklerini ifade etti.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 92
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Batılı olur evde kedi köpek besler çağdaş Müslüman olur evde tavuk ördek beslerse komşular rahatsız olur yobaz olur. Bizde bu milleti kışkırtanlardan ve insanları dizayın etmeye çalışanlardan rahatsız oluyoruz ama.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Görünen o ki İftira, yalan, bağnazlık, faşistlik, hakkaniyetsizlik, şahsiyetsizlik olmayan bir dünya özlemini hep çekeceğiz.
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    ülke ermeni, rus, rum, alman...vs dolu nedense müslüman olanlar milleti rahatsız ediyor uyanın bu ülkenin en zenginlerinden ermeniler rumlar ülkenin kaymağını onlar yiyor suriyeliler ıraklılar değil her fırsatta bir karalama bir aşağılama her insanın kötüsü var insanları onlara bakarak yargılamak doğrumu bizim kendi içimizde yok mu? o zaman bizide onlarla değerlendirsinler tıpkı müslümanları terörist gördükleri gibi
    Cevapla
  • vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    yine bu iftirayı atanların yanına kar kalır. Ama İlahi Adalet mutlaka yerini bulur.
    Cevapla
  • yazık 1 yıl önce Şikayet Et
    çöl farelerinin torunları, çöl farelerini savunmada birbiriyle yarışır olmuşlar. sizi gidi Atatürk ve Türk düşmanı haramiler
    Cevapla
  • Müslüman 1 yıl önce Şikayet Et
    Olimposun torunu bu ülke müslümanların oğlum dedelerin yunana kaçtı sen ne geziyin burda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti
Türk Hava Kuvvetleri'nin geleceği: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ