Denizli'de Çevik Kuvvet'e ait lojistik merkezinde yangın

Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet lojistik merkezinde çıkan yangına müdahale ediliyor.

GİRİŞ 30.07.2022 12:07 GÜNCELLEME 30.07.2022 13:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, henüz belirlenemeyen nedenle merkezden dumanların yükseldiğini görenler, itfaiye ekiplerine haber verdi.

İtfaiye ekiplerinin yanı sıra TOMA'lar da yangına müdahale ediyor.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen yıllarda da böyle ormanları yakmakla yetinmeyip jandarmaya, emniyete yakın yerlerde anız yakanları da çıkmıştı. Teröre darbe indirdikçe kendilerine Ateşin Çocukları diyerek güzelim ormanlarımızı yakanların işi bunlar. Bu kadar cüretkarlar işte. Milletin vergisiyle hapiste terörist beslemeye devam edildikçe vahşi eylemlerini kesmeyecekler. Apo ölünce cenazesini de törenle kaldıracaklar göreceksiniz. Idamı neden kaldırdınız hâlâ anlamış değilim. Şehitlerimizin kemikleri gibi milletimizin vicdanını da sızlatıyor bu.
    Cevapla
  • mehmet karataş 1 yıl önce Şikayet Et
    kayıp silahlar deposumu yanıyor herhalde öyle binlerce silah sözde yanmış olur afyonda olan patlamanın Suriye'de ve istanbul'da çıktığı gibi ilerde belli olur
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray-Sivasspor! CANLI
Ankara’da şoke eden görüntü! Taksi durağını pompalı tüfekle delik deşik etti