Çorum'da kanı yerde kalmayan şehit ailesi: Bugün oğlumun bayramı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından, Şehit Emre Dokumacı’nın intikamının alındığının duyurulması üzerine, şehidin aile gözyaşlarına boğuldu. Şehidin halası, “Bugün yavrumun, oğlumun düğünü, bayramı bugün” dedi.

Çorum'da kanı yerde kalmayan şehit ailesi: Bugün oğlumun bayramı!
Çorum'da kanı yerde kalmayan şehit ailesi: Bugün oğlumun bayramı!
GİRİŞ 05.08.2022 17:28 GÜNCELLEME 05.08.2022 17:28
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde, güvenlik güçleri ve PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışma sonucu yaralanan ve hastanede şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Dokumacı’nın (32) kanı yerde kalmadı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehidin intikamının alındığını duyurdu.

Bakan Soylu, “Murat Karayılan’ın özel görev verdiği 2 terörist, görevi yerine getiremeden Ağrı Doğubayazıt’ta bugün, SARI TORBAYA GİRDİ. Emniyet İstihbarat, PÖH ve Jandarma'daki Kahramanlarımıza tebrikler. Amerika yakında Karayılan için de bir taziye yayınlayacak. Meraklanmasın... Şehit Emre Dokumacı, kanın yerde kalmadı. Ruhun şâd, Makamın âlî olsun... Allah bizi, Şehitlerimize mahcup etmesin...” ifadelerini kullandı.

"BUGÜN YAVRUMUN, OĞLUMUN DÜĞÜNÜ" 

Çorum’un İskilip ilçesinde yaşayan şehidin halası Leyla Yalçın, gözyaşlarına boğularak, “Benim bugün bayramım. Benim bugün düğünüm. Bugün yavrumun, oğlumun düğünü, bayramı bugün. Gururla büyüttüm. Ben onu seve seve büyüttüm. İçişleri Bakanımızı yüz yüze görüşmek, onunla konuşmak istiyorum. Bir ekmeği üçe dörde böldüm. Onu diğer yavrularımdan hiç ayırt etmedim.” dedi.

"ALLAH İNTİKAMI ALANLARDAN RAZI OLSUN" 

Baba Hüseyin Dokumacı ise, oğlunun intikamı alındığı için sevinçli olduğunu ifade ederek, “Şehidimiz yerinde rahat uyusun. Oğlum yerinde rahat uyusun. Şehidimizin intikamı alındı. Allah intikamını alanlardan razı olsun.” diye konuştu.

Yeğeni Murat Yalçın ise, “İçişleri Bakanımız açıkladı. Emre’yi şehit eden şerefsizlerin öldürüldüğü haberini aldık. Allah devletimize, milletimize, güvenlik güçlerimize zeval vermesin. Haberden çok mutlu olduk. Allah şehitlerimize mahcup etmesin.” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 24
  • hammert 1 yıl önce Şikayet Et
    Hammert REİS ve soylu çavuşoğlundan ALLAH razı olsun.
    Cevapla
  • .Aladinn 1 yıl önce Şikayet Et
    Soyun soylansin boyun boylansin. Milli duruş dendimi İçişleri ve Dışişleri bakanlarımızı tek geçerim.
    Cevapla
  • İsakaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağrıyı biz temizledik . 36 terörist toplamda . Yine mi türedi .
    Cevapla
  • Mahallenin Delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Türememiş özel görevle karayılanın emriyle sui kast yapmaya gelmişler ama leş oldular
    Cevapla
  • Samsunlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ruhun şad olsun yiğidim. Kahramanlarımızi kutluyorum..
    Cevapla
  • Vanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehidimize Allah rahmet eylesin. pkklı teröristleri ve destekçiletini Allah kahr etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Sivasspor'u gole boğdu!
Bursa'da 3 sokak köpeği 3 çocuğa saldırdı: Hastaneye kaldırıldılar!