Hakan Taşıyan'dan Başkan Erdoğan'a karşılama

AK Parti'nin 21. kuruluş yıl dönümü programı kapsamında Ankara'ya gelen Başkan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, havalimanında Hakan Taşıyan ile partililer tarafından karşılandı.

Hakan Taşıyan'dan Başkan Erdoğan'a karşılama
Hakan Taşıyan'dan Başkan Erdoğan'a karşılama
GİRİŞ 15.08.2022 22:09 GÜNCELLEME 15.08.2022 22:13
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Şarkıcı Hakan Taşıyan, geçtiğimiz yılın ekim ayında karaciğer sirozu ve böbrek yetmezliği tanısıyla hastaneye başvurmuş, Ankara Şehir Hastanesi'nde karaciğer ve böbrek nakli yapılmıştı.

Yaklaşık 7 ay süren tedavi süreci sonrası taburcu olan Taşıyan, uzun zaman sonra AK Parti'nin 21.kuruluş yıl dönümü programında görüldü.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen AK Parti 21. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na katılmak için eşi Emine Erdoğan ile birlikte Ankara'ya geldi.

Tedavi sürecinde kendisine destek olan Başkan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı yalnız bırakmayan Hakan Taşıyan, Esenboğa Havalimanı'ndaydı.

HAKAN TAŞIYAN'DAN ERDOĞAN'A KARŞILAMA

Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'nda AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, şarkıcı Hakan Taşıyan ve partililer karşıladı.

O anlara ait görüntüleri Hakan Han Özcan, sosyal medya hesabından paylaştı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 42
  • Gariban 1 yıl önce Şikayet Et
    Artiz Severiz..(!) Mest Oluruz.(?) Onlarda Bizi Çoook Sever.
    Cevapla
  • Sait taşdemirler 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanat camiası Erdoğan ın kıymetini bilmiyor. Çoğu nankör
    Cevapla
  • Kıymet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadrukıymet bilen kadırşinas Reisimize,vefa borcunu yerine getiren Hakan'ımıza,bu durumdaki bütün dostlara selam olsun..
    Cevapla
  • Mehmet KIRŞEHİR 1 yıl önce Şikayet Et
    Ve aleyna aleykum selam
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    işte bunu nankör kişiler yapılan iyliğin karşılığını sevgi saygıyla karşılamak bir şerefli ahlaklı insana yakışır hakkı hakkıyeti yardımı bilen kişiler bunu yapar ama bazı nankör ahlak kurallarını bilmeyen sahtekarlar partiden ayrıldıktan sonra hainlik nankör bir kişiye yakışır
    Cevapla
  • sevinç 1 yıl önce Şikayet Et
    akpartimizin 21. yılı kutlu olsun sevgili cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun hakan taşıyana herzaman destek olduğu için her zaman sana duacıyız reis Allah başımızdan eksik etmesin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul’da trafikte kahkahaya boğan kaza: Motosikletine çarpan kişi annesi çıktı
Fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır yaptırım! Gözler Meclis'e çevrildi