Meslektaşını öldüren fırıncı: “Pişman değilim, zevk alıyorum”

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, dükkanının karşısında bulunan boş dükkanı kiralayarak fırın açmak isteyen kişiyi öldürüp, 2 kişiyi de yaralayan katil zanlısı fırıncı tutuklandı.

GİRİŞ 10.09.2022 04:04 GÜNCELLEME 10.09.2022 04:08
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Olay, 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü Konya'nın Beyşehir ilçesi Dalyan Mahallesi 40463. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fırıncılık yapan Erdal Üstüner ortağı ve pastane ustası ile birlikte kiraladıkları iş yerinde olduğu esnada, kendisi gibi fırıncılık yapan Sebahattin Gülbahar'ın silahından çıkan kurşunlara hedef oldu.

Fırıncı ve aynı zamanda harita mühendisi olan Erdal Üstüner’le birlikte yanındaki ortayı Y.A. ve pasta ustası M.Ş.’yi silahla yaraladı. Silahlı saldırı sonrası Erdal Üstüner kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybederken, yaralanan 2 kişi ise hastanede tedavi altına alındı. Olayın ardından katil zanlısı, kullandığı aracı mezarlık arkasında terk ederek kayıplara karıştı.

Fırıncı cinayetinin şüphelisi Ankara'da kafede yakalandıFırıncı cinayetinin şüphelisi Ankara'da kafede yakalandı

Katil zanlısı Ankara’da kafede yakalandı

Olay sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından cinayet zanlısını yakalamak için özel ekip kuruldu. Şüphelinin Ankara'da olduğu bilgisine ulaşan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde şüphelinin peşine düştü. Özel ekip tarafından firari cinayet zanlısını yakalamak için 200'den fazla güvenlik kamera görüntüsü incelendi. Ekipler iki gün önce gece saatlerinde Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bulunan bir kafede şüpheli Sebahattin Gülbahar ve birlikte kaçtığı düşünülen Mustafa İ.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Bu arada, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Karapınar'da bulunan şüpheli Sebahattin Gülbahar'ın oğlu R.G. ve kardeşi H.G. de gözaltına alınmak üzere Konya'ya getirildi.

Kasten öldürme suçundan gözaltına alınan şüpheli Sebahattin Gülbahar ile yardım etmekten gözaltına alınan diğer şüpheliler Mustafa İ., R.G. ve H.G. soruşturmanın yürütüldüğü Beyşehir İlçe Emniyeti Müdürlüğüne sevk edildi. Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde iki gündür devam eden sorgulamalarının ardından işlemleri tamamlanan cinayet zanlısı ve diğer şüpheliler, Beyşehir Adliyesi’nde çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak, Seydişehir cezaevine gönderildi.

Katil zanlısı Sebahattin Gülbahar adliye çıkışında gazetecilerin “pişman mısınız” sorusuna, “pişman değilim, zevk alıyorum” cevabı verirken, “neden öldürdünüz” sorusuna ise, “Ekmeğime mani olduğundan öldürdüm” yanıtını verdi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • snx 1 yıl önce Şikayet Et
    adalet olsa,olurdu,idam edileceğini bilse pişman olurdu
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kimsenin rızkını yiyemez. Zira rızkı veren Allah’tır. Aynı işi yapan ve işyerleri yan yana olan bir çok esnaf var.
    Cevapla
  • Ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı suçlu ticaret bakanlığı..bakanlık bi genelge çıkarsa ayni isi yapacak esnaflar arasında en azından 100 mt mesafe olmalı derse en azından bu tür olaylar olmaz özetle suçlu ticaret bakanlığı yetkilileri
    Cevapla
  • Şakirr 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen bi IQ'nün mesafesini ölçtür.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynı sokakta iki fırın olursa rekabet başlar buda kalite ve fiyata yansır yani vatandaş kazanır. Resmen saçmalamıssın
    Cevapla
  • adsız 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah diyor ki rızkı veren benim. sen ne zırvalıyorsun. mesafe rızkı vermez. herkes rızkı kadar yer. kazanır.
    Cevapla
  • Angaralı 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerde o eski günler, ben siftah yaptım karşı komşu yapmadı oradan alınız, insanlar rızkı verenin Allah olduğunu unuttu
    Cevapla
  • M isik 1 yıl önce Şikayet Et
    Mahşerde görüşürüz kim haklı sende bu yazdıklarından dolayı.....
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam şart
    Cevapla
  • ertan tan 1 yıl önce Şikayet Et
    Dükkanın yanına dükkan açmaktan vazgeçin artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sokak köpekleri Ardeşen'de vatandaşların hayvanlarını telef etti
İsrail medyasında Türk ambargosu analizi: Bizi çok zor günler bekliyor