Bakan Kasapoğlu, yurtlarına yerleşmek için gelen öğrenci ve ailelerine ikramda bulundu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bursa'daki bakanlık yurtlarına yerleşmek için gelen öğrenci ve ailelerine baklava ikramında bulundu.

GİRİŞ 02.10.2022 11:43 GÜNCELLEME 02.10.2022 12:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanlığından (GSB) yapılan açıklamaya göre, İznik ilçesinde düzenlenen 4. Dünya Göçebe Oyunları'nı takip etmek üzere kentte bulunan Kasapoğlu, Bursa'daki Emir Sultan Erkek Öğrenci Yurdu ile Halime Hatun Kız Öğrenci Yurdu'nu ziyaret etti.

GSB öğrenci yurtlarına yerleşmek için aileleriyle Bursa'ya gelen öğrenciler, karşılarında Kasapoğlu'nu görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Yurt bahçesinde bir araya geldiği üniversite öğrencilerine ve ailelerine "Yuvanıza hoş geldiniz." diyerek, eğitim-öğretim döneminin hayırlı olması temennisinde bulunan Kasapoğlu, ziyaret sırasında öğrencilere ve onların yurtlara yerleşmesi için memleketlerinden gelen ailelerine elinde taşıdığı tepsiden baklava ikram etti.

Ziyareti sırasında öğrenciler ve velilerle sohbet eden Bakan Kasapoğlu, ailelerin, "Çocuklarımız önce Allah'a, sonra sizlere emanet." demesi üzerine, "İçiniz rahat olsun. Öğrenci kardeşlerimizi yurtlarımızda evlerinizi aratmayacak şekilde misafir etmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Gözünüz arkada kalmasın. Çocuklarınız bizim de evlatlarımız, artık bizlere emanetler. Tertemiz, pırıl pırıl yurtları var. Allah evlatlarımızın yollarını, bahtlarını açık etsin." ifadelerini kullandı.

Bakan Kasapoğlu, buluşmanın ardından öğrenciler ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Haktan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım, birde İzmir/ Buca da bulunan kız yurtlarını ve çalışanlarını denetleyip kontrol etseniz çok iyi olur, çalışanlar babalarının çiftliği gibi davranıyorlar, harvurup harman savuruyorlar, herkez kendini kral zannediyor, ögrenciler arasında anket yapın durumu görürsünüz.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık değiştirin bu sistemi çok yüksek branşlar hariç herkezin kendi şehrinde okuyabilmesi için yüzde 10 sinav puan önceliği ikamet ettiği ile öncelik tanıyın öğrenciye kendi ilinde okuyabilsin hiç değilse aileler bu ekonomik yükten kurtulur yazık gençlere imkansızlık yüzünden başka şehirlere gidemiyor ögrenci
    Cevapla
  • misafir 32 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum...
    Cevapla
  • VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan istanbul Güngörenden fsm yurdundan kadıköý Göztepedeki MARMARA ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜNE ögrenci nasıl gidecek acaba 2 saat yol 3 araba dağiştirmek nasıl olur hemde istanbul gibi bir yerde
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    İki çocuğumda yurtlarda kalıyor ve çok ekonomik...Bir yılda 105 yurt yapan RTE ye ve sayın bakanımıza minnettarım..
    Cevapla
  • Cskn 1 yıl önce Şikayet Et
    Devletin asli gorevi egitim,saglık ve guvenliktir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?