Saldırgan CHP'li Ethem Karakoç olunca Türk Tabipleri Birliği'nden çıt çıkmadı!

CHP Şemdinli İlçe Başkanı Ethem Karakoç, kardeşiyle birlikte Şemdinli Devlet Hastanesi'nde başhekim yardımcısını darp etti. Olaya ait görüntüler büyük tepki çekerken Türk Tabipleri Birliği'nden skandal görüntülere hiçbir tepki gelmedi.

GİRİŞ 08.10.2022 10:48 GÜNCELLEME 08.10.2022 10:48
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

CHP Şemdinli İlçe Başkanı Ethem Karakoç, geçtiğimiz gün kardeşiyle birlikte Şemdinli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısına hakaret ederek saldırdı.

Hayatını kaybeden abisi için koridorda bekleyen CHP Şemdinli İlçe Başkanı Ethem Karakoç, bu sırada gelen Şemdinli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı İlyas Kalkan’a tepki gösterdi.

Ethem Karakoç, "Ben senden sabah kardeşim için ambulans istemedim mi?" diye bağırırken, o esnada arkadan gelen kardeşi Yusuf Karakoç da başhekim yardımcısı Kalkan'a saldırarak darp etti.

Başhekim yardımcısını araya giren vatandaşlar kurtarırken o anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

TTB SALDIRGAN CHP'Lİ OLUNCA TEK KELİME ETMEDİ

Başhekim Yardımcısına saldırı görüntüleri büyük tepki çekerken Türk Tabipleri Birliği'nden skandal görüntülere hiçbir tepki gelmedi. Meslek örgütü gibi davranmak yerine terör örgütlerinin sözcülüğüne soyunan TTB, CHP'li Ethem Karakoç'un sağlık çalışanına saldırdığı anlara ilişkin tek kelime etmedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 89
  • Vatanci 1 yıl önce Şikayet Et
    Gözünün yaşına bakmadan KAPATILSIN . Vatandaşın degerlerini hiçe sayıp kendi yobaz degerlerini kabul ettirmek isteyen demokrasi teroristleri bunlar. Acilen bütün yardımları kesip Kapatılmalı. Çürümüş kokuşmuş bizanslılar bunlar . Bu vatan bizim ve bizim sözümüz geçer, sizemi kaldı bizi idare etmeye sallangozlar. Begenmiyorsanız defolun gidin sizi biz sürmeden önce vesselam
    Cevapla
  • neyse o 1 yıl önce Şikayet Et
    hainler nerelerde konuşlanmış hiç aramayın herşey kabak gibi belli
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu TTB terör odası karanlık oda neyin temsilini yapıyorlar derhal kapatılıp saygı değer hekimlere yaraşır bir temsil merkezi kurulmalı hatası olan varsa ikaz edilip ıslahı için çalışmalı ama terör destekçilerine makamı ilmi ne olursa olsun asla müsade edilmeden olay günü içinde adalet tesis edilmeli
    Cevapla
  • iso 1 yıl önce Şikayet Et
    TTB zaten terör destekcisi bir kurum başka ne bekliyordunuz ki acilen kapatılmalıdır.
    Cevapla
  • Turka 1 yıl önce Şikayet Et
    Ttb neden tepki gelsinki onlarda ayni saksiyi tasiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Putin'in 5. dönemi başladı
Tekirdağ'da skandal görüntü! Belediye aracıyla dereye atık