Müzisyeni, ikinci kez 'çiftetelli' çalmayınca döven 9 kişi serbest

Bursa’da bir gece kulübünde sahneye çıkan müzisyen Özkan Süslerer’i (44), ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için döven 9 kişi serbest bırakıldı.

Müzisyeni, ikinci kez 'çiftetelli' çalmayınca döven 9 kişi serbest
Müzisyeni, ikinci kez 'çiftetelli' çalmayınca döven 9 kişi serbest
GİRİŞ 25.10.2022 13:16 GÜNCELLEME 25.10.2022 13:51
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Olay, 21 Ekim gecesi Mudanya ilçesi Esence Mahallesi'ndeki bir gece kulübünde meydana geldi.

İstek şarkı magandaları yine dehşet saçtı! Kaburgaları kırıldıİstek şarkı magandaları yine dehşet saçtı! Kaburgaları kırıldı

Bir grup, iddiaya göre sahnede olan müzisyen Özkan Süslerer'den ikinci kez çiftetelli oynama müziği çalmasını istedi. Süslerer, bir süre sonra parçayı tekrar çalacağını söyleyince grupla müzisyen arasında tartışma çıktı. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Çalışanlar ve diğer müşterilerin araya girmesiyle tartışma sonlandırılırken kalabalık grup, mola vererek sahneden inen müzisyeni, gece kulübünün arka tarafında bulunan bahçede darbetmeye başladı. Süslerer, grup tarafından dövüldü.

1 AY İŞ GÖREMEZLİK RAPORU ALDI

Olayı gören çalışanların araya girmesiyle, grubun elinden kurtarılan Özkan Süslerer, ihbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaburgasında kırık oluşan ve omzu çıkan 3 çocuk babası 25 yıllık piyanist şantör Süslerer, 1 ay iş göremezlik raporu alırken, omzu çıktığı için de uzun süre org çalamayacak.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDILAR

Olayın ardından Mudanya İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından soruşturma başlatıldı. Kamera görüntülerinden kimlikleri tespit edilen şüphelilerin, gece kulübünün bulunduğu Esence Mahallesi'nde yaşadıkları belirlendi. Mudanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan 9 şüpheli, jandarma karakolundaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 69
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Memlekette bazı bürokratlar ısrarla işini yapmıyo... Özellikle adli mercilerde.. Buna önlem alınmalı...
    Cevapla
  • muavin niyazi 1 yıl önce Şikayet Et
    ewet yasa çıkarsalar hak,m uygulamak zorunda devlet yasa çıkarmıyor.
    Cevapla
  • Adalettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynı olay hakim savcının başına gelse ne olurdu acaba.
    Cevapla
  • Misafir-x 1 yıl önce Şikayet Et
    iş ne olursa olsun ya da iş mekan neresi olursa olsun bu ülkede insan darp etmenin, kaburga kemiğini kırmanın bir cezası olmalı serbest bırakıldılar ne demek ya hu ? insan hayatı bu kadar ucuz mu ? işsiz kaldığı o bir ayın parasını ve hastane masraflarını kim ödeyecek? maddi manevi cezası yok mu darp olayının? o zaman 9 arkadaş gidelim bir mekana kafamıza uymayan birisini bir bahane ile darp edelim ne de olsa EMSAL KARAR'dan dolayı sonuçta serbest bırakılmamız garantili değil mi?
    Cevapla
  • hacı topkır 1 yıl önce Şikayet Et
    adli kontrol şartiyla serbes kalmışlar ne adalet hayranim böyle adalete
    Cevapla
  • vw almayin 1 yıl önce Şikayet Et
    futbolu bosverin onlar kazaniyor sizler degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama