Akılalmaz! Elazığ'da milyonluk soygun... Çelik kapıyı kırmışlar

Elazığ Sürsürü Mahallesi'nde, çelik kapıyı kırarak bir eve giren hırsız ya da hırsızlar, 1 milyon TL değerinde ziynet eşyası çaldı. Polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

GİRİŞ 15.12.2022 23:32 GÜNCELLEME 15.12.2022 23:37

Hırsızlık olayı, gündüz saatlerinde Sürsürü Mahallesi Tekin Sokakta yaşandı.

EVE DÖNÜNCE KAPILARINI AÇIK HALDE GÖRDÜ

İddiaya göre Metin G., sabah saatlerinde eşiyle beraber evinden çıktı. Bir süre sonra eve dönen ve kapılarının açık olduğunu gören Metin G., çelik kapının göbeğinin kırıldığını fark etti.

POLİS ÇAĞIRDI

Evlerinde yaptıkları kontrolde yaklaşık 1 milyon TL değerinde olan ziynet eşyalarının yerinde bulamayan Metin G., durumu polise bildirdi.

İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri, evde inceleme yapıp, hırsızlığı yapan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…