1 milyon TL'lik ziynet eşyası çaldığı iddia edilen hırsızlık zanlısı tutuklandı

Elazığ'da bir evden 1 milyon TL'lik ziynet eşyası çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan hırsızlık zanlısı tutuklandı. Zanlının hırsızlık ve çeşitli suçlardan 21 kaydının bulunduğu öğrenildi.

1 milyon TL'lik ziynet eşyası çaldığı iddia edilen hırsızlık zanlısı tutuklandı
1 milyon TL'lik ziynet eşyası çaldığı iddia edilen hırsızlık zanlısı tutuklandı
GİRİŞ 31.12.2022 21:42 GÜNCELLEME 31.12.2022 21:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hırsızlık olayı, 15 Aralık'ta, Sürsürü Mahallesi Tekin Sokak'ta yaşandı. Sabah saatlerinde eşiyle evden çıkan Metin G., bir süre sonra geri döndüğünde kapılarının açık olduğunu, çelik kapının göbeğinin ise kırıldığını fark etti. Evlerindeki kontrolde yaklaşık 1 milyon TL değerindeki ziynet eşyasını yerinde bulamayan Metin G., durumu polise bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda, Sürsürü Mahallesi'nde bir evden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Hırsızlık zanlısı Y.A'nın (42) evine operasyon düzenleyen ekipler, pompalı tüfek, kurusıkı tabanca, 15 mermi ile bir miktar uyuşturucu ele geçirdi.

Hırsızlık ve çeşitli suçlardan 21 kaydı bulunan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Akılalmaz! Elazığ'da milyonluk soygun... Çelik kapıyı kırmışlarAkılalmaz! Elazığ'da milyonluk soygun... Çelik kapıyı kırmışlar

KAYNAK: AA, İHA, DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • oguz 1 yıl önce Şikayet Et
    adaletin olmadıgı yerde cakallar ve yamyamlar cirit atar o ülkede huzur beklemek hayal olur artık
    Cevapla
  • Cennet Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Sokaklar hırsız ve katil dolu ama hapishanelerde ilaç için arasan bulamazsın...
    Cevapla
  • Dr.Özcan 1 yıl önce Şikayet Et
    20 SUÇ dosyasıyla dışarıda gezip icraata devam eden suçlu,neden 21 dosya ile gezip işini yapmasın,şu ucubeye bak,dünyada görülmemiş bir iş,bir tane eşkıyayı üzmeyelim derken şu mazlum halka yapılan zulme bak
    Cevapla
  • alican 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakalandıda ne olacak üç ay sonra çıkar bu kezde iki milyonluk ganimeti hüpletir
    Cevapla
  • Tek 1 yıl önce Şikayet Et
    21 suç ve geziyor demek suçlu ise içeri atarsın sorun kanunlarda da ilk
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray Fenerbahçe derbisini kim kazanır?İşte sokağın dev derbi hakkındaki görüşü...
Kadından 8 yaşındaki kızı için çirkin ifadeler! Canlı yayında gözaltına alındı