Üst geçitten düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Karabük'te üst geçitten demir yoluna düşen otomobil kullanılamaz hale geldi. Otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Üst geçitten düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
Üst geçitten düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
GİRİŞ 19.12.2022 16:44 GÜNCELLEME 19.12.2022 16:44

Karabük'ün Yenice ilçesinde üst geçitten demir yoluna düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Zonguldak istikametinden Karabük'e gelen Tayfun Gökçe (28) yönetimindeki 10 ZR 830 plakalı otomobil, Balıkısık mevkisindeki üst geçitten geçtiği sırada yaklaşık 10 metre yükseklikten demir yoluna düştü.

Kazayı fark eden yük treni makinistlerinin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen sağlık ekipleri, sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi.

Eflani Orman İşletmesi Müdürlüğü personeli olduğu öğrenilen sürücünün cesedi, incelemenin ardından Yenice Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Vali Fuat Gürel, İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş ve Yenice Kaymakamı Gizem Yandımata da bölgeye gelerek yetkililerden kazayla ilgili bilgi aldı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul ve 13 il için peş peşe uyarılar! AKOM saat verdi! Hava durumu...
Uzmanlar: İsrail'in Gazze'deki amacı Philadelphia Koridoru'na ulaşmak