Kadın sürücüden ambulans şoförüne bıçaklı saldırı!

Başakşehir'de ambulansın, aracına çarptığını iddia eden kadın sürücü, ambulans şoförünü kolundan bıçakla yaraladı.

GİRİŞ 04.01.2023 11:56 GÜNCELLEME 04.01.2023 12:34
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Araçtaki hamile kardeşini bahane eden kadın, kendisini telefon kamerası ile görüntüleyen kişiye de saldırdı. Yaşananlar saniye saniye kaydedildi.

Görüntüler, geçtiğimiz günlerde Başakşehir TEM Otoyolu'nda kaydedildi. Hamile olduğunu belirttiği kardeşi ile Esenyurt, istikametine giden kadının aracına iddiaya göre ambulans çarptı. Kazanın ardından aracından inen sürücü, ambulans şoförüne bıçakla saldırarak, kolundan yaraladı.

Korkuya kapılan acil sağlık ekibi, araçlarının kapısını kilitleyerek, kendilerini korumaya çalıştı. Bu sırada yoldan geçen ve kazayı gören bir kişi, olay yerinde durarak, yaşananları telefonunun kamerası ile kaydetmeye başladı.

Ambulans şoförünü olayı soran kişiye, kadın sürücü tepki gösterdi. Saldırgan görüntü alan kişinin üzerine yürüyerek, telefonuna vurdu.

Video kaydında saldırganın, "Kimse bıçakla saldırmadı. Benim kardeşim hamile, ambulans bize çarptı. Bebeğe zararı olabilirdi. Siz nasıl gazetecisiniz? İşinizi yapın. Can kurtarayım derken, can aldı. Taciz ettiniz, sapıksınız" dediği duyuldu.

Saldırgan daha sonra aracına binerek, uzaklaştı. 

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • ysmn 1 yıl önce Şikayet Et
    durup dururken kadın aracından çıkıp neden saldırıyor acaba ya psikolojik rahatsızlığı vardır ya da ortada başka birşey vardır ben haberini izledim kadın kendi derdini anlatmaya çalıştı kimse oralı olmadı sürekli ithamlarda bulunuldu birde kadını çıldırtanlara bakmak lazım
    Cevapla
  • umur 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanunlar suçludan yana olunca daha çok okuyacağız bu haberleri
    Cevapla
  • İlyas 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadının beyanı esas dağılın. Lafı uzatmaya değmez
    Cevapla
  • Önce vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kadın o zaman terörist olduğunun kanıtı zafer işareti bu kişiliksiz ahlaksız ambulasa saldırması kim olduğu belli devlet bunun gibilere fırsat vermesin
    Cevapla
  • PoYRaZ 1 yıl önce Şikayet Et
    He tama kadin yapmış. Erkek suçludur nasılsa birşey olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi