'Ekmek satma' kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Adana'da, ekmek satma nedeniyle çıkan silahlı kavgada Mahmut Taş (29) yaşamını yitirdi, Zübeyir A. (44) ise yaralandı.

'Ekmek satma' kavgası: 1 ölü, 1 yaralı
'Ekmek satma' kavgası: 1 ölü, 1 yaralı
GİRİŞ 24.03.2023 23:36 GÜNCELLEME 24.03.2023 23:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, saat 19.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi, Obalar Caddesi'nde meydana geldi. Mehmet T., iddiaya göre, mahallede seyyar olarak ekmek sattığı gerekçesiyle evinin yakınındaki market sahibi Zübeyir A. ile saat 15.00 sıralarında kavga etti. Çevredekilerin araya girmesiyle iki taraflar ayrılırken, Mehmet T., akşam saatlerinde kayınbiraderi Mahmut Taş'ı da yanına alıp, Zübeyir A.'nın iş yerine gitti. Taraflar arasında çıkan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Tarafların birbirine tabancalarla ateş açması sonucu Mahmut Taş ve Zübeyir A., yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Mahmut Taş, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Bacağından yaralanan Zübeyir A.'nın ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Mehmet T.'yi gözaltına alan polis, olayla ilgili incelemesini sürdürüyor.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    Olan olayla alakası olmayan mahmut taş a olmuş. Artistlik yapmak için olay yerine silahla gidersen adam in da mekanında illaki silah vardır. Nefsi mudafaadan seni indirir böyle
    Cevapla
  • YASİN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kişilerde silah ne arıyo??
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ünlü oyuncu Deniz Uğur'dan 'Gazze' tepkisi: Sanat camiasından utanıyorum
Filistinli Karikatürist Naci El-Ali’nin “Hanzala” temalı sergisi Konyalılarla buluşuyor