Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun acı günü

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun Eskişehir’de yaşayan ağabeyi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hüseyin Özdağ (74) hayatını kaybetti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun acı günü
Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun acı günü
GİRİŞ 09.05.2023 22:14 GÜNCELLEME 10.05.2023 03:41
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’un eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun Alzheimer rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü ve Alzheimer Konukevi’nde kalan ağabeyi Prof. Dr. Hüseyin Özdağ, bugün rahatsızlandı. Ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Prof. Dr. Özdağ, zatürre ve solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hüseyin Özdağ’ın yarın saat 12.00’de Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nda kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi. Cenazeye Selvi Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı belirtildi.

EMEKLİ ÖĞRETİM ÜYESİ

Hayatını kaybeden Prof. Dr. Hüseyin Özdağ’ın Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik-Mimar Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü’nden 2017 yılında emekli olduğu ve bir süredir de Alzheimer rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi. 

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • DEMİR 1 yıl önce Şikayet Et
    soyadı neden tutmuyor, kızlık soyadı farklı.
    Cevapla
  • vildan 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle..
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    İster profesör ol! ister paşa akibet gelecek metlaka bir gün başa! onun için yaradan emri üzere yaşayıp ebedi aleme göçmeyi nasip eyle ALLAH'ım
    Cevapla
  • İBRAHİM 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin..Ölünün arkasından konuşmayalım MÜMİN kardeşlerim..
    Cevapla
  • ille de Niksar 1 yıl önce Şikayet Et
    herkes amelinin hayrını yada ecrini görür
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu. Bir bildiğin mi var?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi resmen başladı! İşte alınan tedbirler...
Bakan Mehmet Şimşek duyurdu! 2020'den bu yana bir ilk! En düşük seviyeyi gördü