FETÖ'nün finans yapılanmasına operasyon: 5 şüpheli tutuklandı

Kırşehir merkezli 3 ilde, FETÖ'nün finans yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 5'i tutuklandı.

FETÖ'nün finans yapılanmasına operasyon: 5 şüpheli tutuklandı
FETÖ'nün finans yapılanmasına operasyon: 5 şüpheli tutuklandı
GİRİŞ 10.05.2023 14:34 GÜNCELLEME 10.05.2023 14:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ'nün finans yapılanması ile örgüt üyelerine maddi destekte bulunanların deşifre edilmesine yönelik Kırşehir, Ankara ve İstanbul'da 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda M.Ö, İ.E.Ö, S.V.Ö, M.F.K, A.B.A, S.S.K, M.S.E, H.S, H.T. ve M.İ.Ö. gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramada, cezaevinde tutuklu bulunan veya mesleklerinden ihraç edilen örgüt üyelerine dağıtılmak üzere hazırlanan 9 bin 855 dolar, 2 bin 315 avro, 11 bin 865 lira ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen M.İ.Ö, İ.E.Ö, H.S, M.Ö. ve H.T, hakimlikçe tutuklandı.

Diğer şüpheliler emniyette ifadeleri alınıp serbest bırakıldı.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Bunlar ğerçekten kafayı yemişler bunlar akıllanmazlar bunlar Allah tapar ğibi abd ki haine ölümüne tapıyorlar ALLAH helak etsin hainlerin hepisini
    Cevapla
  • Engin 11 ay önce Şikayet Et
    bu çerezlerin hepsi mesela ankara cumhuriyet fırını , yanındaki iyi partiden aday olmuş limuzinli düğün sahibinin çerez parası etmezler. Cirit atıyor alçaklar
    Cevapla
  • Defa 11 ay önce Şikayet Et
    yamyam fetöcüler
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Allah bunları kahru perişan etsın bitmediler
    Cevapla
  • Deli dumrul 11 ay önce Şikayet Et
    seçimlerde bu fetö teröristleri oy kullanacak mı? eğer kullanacaksa yazıklar olsun bu adalet sistemine yuh kere yuh ulan. ne diye vatandaşlıktan çıkarmadınız bu itleri pkk teröristleri de mi oy kullancak hapiste? ulan bu nasıl adalet hakkımızı hep öbür tarafa mı bırakacağız Allah neden kısasa kısas yapın diyor madem Eyyy korkok müslüman ayağa kalkın yeter ulaaaaaan
    Cevapla
  • Muhammed 11 ay önce Şikayet Et
    Fırsatı ver bu alçak hainlere sonra da arkanızı toplamak bizlere kalsın . Koca Reis ,ALLAH(CC) aşkına artık doğru adamlarla , doğru ve yürekli adımlar adımlar bekliyoruz çok değil Senin %10 un olsalar razıyız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!