AK Partili gence hakaret eden fırıncı tutuklandı

İstanbul Sultangazi'de bir fırın sahibi, ekmek almaya gelen 16 yaşındaki Musa Aksoy'un "Reis" diye bağırması üzerine "Köpeklere ekmek satmıyoruz" diyerek hakaret etmişti. Dükkanı mühürlenen ve gözaltına alınan fırıncı K.Y. tutuklandı.

GİRİŞ 31.05.2023 16:18 GÜNCELLEME 31.05.2023 16:27
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bir dükkana ekmek almak için giden 16 yaşındaki Musa Aksoy, AK Partili olduğu anlaşılınca dükkan sahibinin hakaretlerine maruz kaldı.

AK Partili diye ekmek satmayıp hakaretler yağdırmıştı! Gereken yapıldı, mühürlendi...AK Partili diye ekmek satmayıp hakaretler yağdırmıştı! Gereken yapıldı, mühürlendi...

Sultangazi'de fırında çocuğa hakaret ettiği iddia edilen çalışan gözaltına alındıSultangazi'de fırında çocuğa hakaret ettiği iddia edilen çalışan gözaltına alındı

'Reis' dediği için ekmek satmayıp kovmuştu! Fırıncı tarafından tehdit edilen çocuk konuştu"Reis" dediği için ekmek satmayıp kovmuştu! Fırıncı tarafından tehdit edilen çocuk konuştu

Musa Aksoy, dükkandan da kovulunca olayı ailesine anlattı. Çocuğun yakınları fırın sahibine tepki göstermek için dükkana gidince, bu sefer fırıncı K.Y., bıçaklı tehditlerine maruz kaldı.

Bu anları gösteren görüntüler daha sonra sosyal medyada yayınlandı. Görüntülerde, dükkan sahibinin "Köpeklere ekmek satmıyoruz" dediği duyuluyor.

Olayın büyümesinin ardından Sultangazi Belediyesi de harekete geçerek dükkanın ruhsatını iptal etti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ise, fırıncı K.Y. hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik ve aşağılama, bıçakla tehdit" suçlamasıyla soruşturma başlattı.

Sabah'ın haberine göre; başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan fırıncı, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 18
  • Bumerang 11 ay önce Şikayet Et
    Depremzedelere yardım ettik gittiniz Reise oy verdiniz diye hakaretler yağdıranlar. Belliki bırakın karşılıksız yardım etmeyi bunların gerçek yüzü aslında parasıyla bile vermeyecekleri nasıl da ortaya çıkıyor.
    Cevapla
  • Hakan 27 11 ay önce Şikayet Et
    Bunun gibi hadiseler meydanı boş bulan kişilere ders olsun. Bu mahluka insan diyebilirmiyiz. Böyleleri hep vardır, hepte olacaklar. İyiki adalet var tokadı yiyorlar. Bu kılıçtaroğlu insanlarımızı kutuplaştıtıp birbirlerine düşman etti.
    Cevapla
  • Ahmet 11 ay önce Şikayet Et
    Hukuken yapılacak herşey bunun gibilere yapılmalı ne demek aşağılamak hakaret etmek
    Cevapla
  • H öztan 11 ay önce Şikayet Et
    Rabbim nasıl bu millet bu hale geldi nasıl bir kin bu biz bir millet değilmiyiz
    Cevapla
  • alper 11 ay önce Şikayet Et
    bir de mübarek ekmeği herkes satmamalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’da şoke eden görüntü! Taksi durağını pompalı tüfekle delik deşik etti
İşte Cem Garipoğlu’nun koğuşundaki son görüntüleri