İstanbul Valiliği, Taksim'deki provokasyonda 59 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı

İstanbul Valiliği, Beyoğlu'nda izinsiz yürüyüş yapmak isteyen ve uyarılara rağmen dağılmayan 59 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

İstanbul Valiliği, Taksim'deki provokasyonda 59 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı
İstanbul Valiliği, Taksim'deki provokasyonda 59 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı
GİRİŞ 01.06.2023 01:08 GÜNCELLEME 01.06.2023 01:08
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

İstanbul'da izinsiz gösteri yapan ve polisin uyarılarına rağmen dağılmayan gruplardan 59 kişi gözaltına alındı.

Gezi Parkı olaylarının 10. yılı dolayısıyla Beyoğlu Sakız Ağacı Sokak'ta toplanan Türkiye Komünist Partisi üyeleri, İstiklal Caddesi'nde ellerindeki döviz ve pankartlarla slogan attı.

Bölgede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, Taksim Meydanı'na çıkmak isteyen ve uyarılara rağmen dağılmayan gruba müdahale etti.

Taksim Meydanı ve çevresinin yanı sıra Maçka Parkı'nda toplanarak izinsiz gösteri yapan gruplara da polis tarafından müdahale edildi.

İzinsiz gösterilerde gözaltına alınan 59 kişi emniyete götürüldü.

Bu arada, Taksim Dayanışmasının çağrısıyla Makine Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi önünde toplanan grup, bir süre slogan attı.

Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Ahmet Şık ile bazı eski CHP ve HDP milletvekillerin de destek verdiği grup, basın açıklamasının ardından dağıldı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Allah'ıma cukrolsunki başa gelselerdi neler yapacaklardı demekki
    Cevapla
  • Yurdakul 11 ay önce Şikayet Et
    bunların hepsi hain yüz de yüz dönme kimlikleri iptal edilmeli devlet kayıtlarından silinmeli hiçbir haktan yararlamamalilar temizlikleride kolay olur
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    işlem basit aslında bu ve bunun gibiler için hapis olmasın bunlara demokrasi ye el atmak istiyorlar devlet bunlara para cezası versin ve tüm mal varlıklarına en az 3 sene el koysun onların derdi devlete el koymak ama devlet bunlara koysun
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Amaçları belli seçim ile yapamadıklarını sokak olayları ile yapmaya çalışıyorlar. Ama bilmiyorlar ki eski Türkiye yok.
    Cevapla
  • BUNYAMIN 11 ay önce Şikayet Et
    bunların hepsi hain kimlikleri iptal edilmeli devlet kayıtlarından silinmeli hiçbir haktan yararlamamalilar temizlikleride kolay olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri