Düğünde kavga çıktı; uzaklaşırken başından vurulup öldü

Mersin'in Toroslar ilçesinde düğünde çıkan kavga sonrası otomobiline binmek istediği sırada tabanca ile başından vurulan Serhat Uğurlu (27), hayatını kaybetti.

Düğünde kavga çıktı; uzaklaşırken başından vurulup öldü
Düğünde kavga çıktı; uzaklaşırken başından vurulup öldü
GİRİŞ 05.06.2023 16:07 GÜNCELLEME 05.06.2023 16:07

Kurdali Mahallesi'ndeki düğüne katılan 2 grup arasında, gece saatlerinde tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyüp, dışarı taştı.

Bu sırada kavgaya karıştığı belirtilen ve uzaklaşmak için otomobiline binmeye çalışan Serhat Uğurlu, tabanca ile başından vuruldu. İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler, evli ve 2 çocuk babası Uğurlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Otopsi işlemleri sonrası cenaze, Güneykent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Polis de kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede