Maltepe'de refüje çarpan otomobil takla attı: 1 kişi yaralandı!

Maltepe sahil yolunda refüje çarpan otomobil takla attı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Aras Osmantan, hastaneye kaldırıldı.

Maltepe'de refüje çarpan otomobil takla attı: 1 kişi yaralandı!
Maltepe'de refüje çarpan otomobil takla attı: 1 kişi yaralandı!
GİRİŞ 26.06.2023 06:50 GÜNCELLEME 26.06.2023 06:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Maltepe'de gerçekleşen kaza, saat 03.30 sıralarında Maltepe sahil yolunda meydana geldi. İddiaya göre, Kadıköy istikametinde ilerleyen Aras Osmantan'ın kullandığı 34 GYJ 042 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüje çarptı, daha sonra takla attı.

Kazada otomobil sürücüsü Aras Osmantan yaralandı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobilin içerisinden vatandaşların yardımı ile çıkan yaralı sürücüye ilk müdahalede bulundu. Aras Osmantan ambulansla Fatih Sultan Mehmet Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.



Polis ekipleri, kaza nedeniyle yolun Kadıköy istikametini bir süre trafiğe kapattı. Otomobil çekici yardımıyla kaldırılırken, belediye ekipleri ise olay yerinde temizlik çalışması yaptı. Çalışmaların ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Refruj 10 ay önce Şikayet Et
    Refruj alkol almıstır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor
ABD'de gençler tekbir getirerek Filistin'e destek oluyor