Ormanı yakan şüpheli boğulmak üzereyken yakalandı

Bodrum İçmeler mevkiinde makiliği ateşe verdikten sonra denize kaçan V.İ., boğulmak üzereyken bölgeden geçen teknedekiler tarafından kurtarılıp, polise teslim edildi.

GİRİŞ 18.07.2023 16:33 GÜNCELLEME 18.07.2023 16:33
Bu Habere 226 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yangın çıkarttığı iddia edilen şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı.

İddiaya göre, İçmeler mevkisinde kurduğu çadırda konaklayan V.İ, ailesiyle sıkıntılar yaşadığını belirterek, kıyıda yangın çıkardı.

Çevredekilerin tepki göstermesinin ardından denize atlayan şüpheli, açığa doğru yüzdü. Yangın, vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Boğulma tehlikesi geçiren şüpheli, yakındaki bir yatın görevlilerince bota alınarak kıyıya getirildi. Zabıta ekiplerinin de desteğiyle polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli, ifadesi için karakola götürüldü.

Şüphelinin, ifadesinde "ailevi sorunlar yaşadığını, bu nedenle kendini, kıyıya kurduğu çadırla birlikte yakmaya çalıştığını, daha sonra da kendini denizde boğmaya çalıştığını, ancak çevredekilerin kurtardıklarını" belirttiği öğrenildi.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 226
  • 40 yaşüstü 9 ay önce Şikayet Et
    bu insanlar böyle birşeyi muhakkak para karşılığı yaparlar. yani ülkenin muhtelif yerlerinde orman yakmak içinde bu işe ayrılmış para vardır. bu para hareketlerini takip ederek bunları subvanse eden azmettiren kişilere yada yapılara ulaşılabilir... eee seçimden önce yurt dışından gelen ve artan paralar ve pkk ya gelen paralar takip edilebilir...
    Cevapla
  • Cem 9 ay önce Şikayet Et
    Teröristtir..Yakalanınca bu tarz ifade vermeye ayarlanmıştır..Öte yandan Zümrüt ormanlar beş para etmez bu tarz mahlukların “ insafına” bırakılmamalıdır.Gerekirse seyahat serbestisi belli zamanlar kısıtlanmalıdır!
    Cevapla
  • Bumerang 9 ay önce Şikayet Et
    Kendini yakmak istemiş. Güzelim koca ormanı yaktın ama kendini yakamadın. İnanalım mı şimdi?
    Cevapla
  • Gasap haydo 9 ay önce Şikayet Et
    Bizi sinirlendirmek için polis bunu kurtarmış
    Cevapla
  • tora 9 ay önce Şikayet Et
    iğneyle uyutun adamı....
    Cevapla
  • Sopaylann 9 ay önce Şikayet Et
    İğne ona nimet, sopayla uyutsunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek