Veliefendi Hipodromu önünde at taşıyan 5 araçta yangın!

Bakırköy Hipodromu'nun yakınında aralarında yarış atlarının taşınmasında kullanılan kamyonetlerinde bulunduğu 5 araç yandı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken araçlar kullanılamaz hale geldi.

Veliefendi Hipodromu önünde at taşıyan 5 araçta yangın!
Veliefendi Hipodromu önünde at taşıyan 5 araçta yangın!
GİRİŞ 04.08.2023 23:23 GÜNCELLEME 05.08.2023 08:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yangın, 22.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle Fikret Yüzaltı Caddesi'nde aralarında yarış atlarının taşındığı kamyonetlerinde bulunduğu otoparkta çıktı. Park halindeki bazı kamyonetlerin kasasında bulunan saman balyalarının tutuşması nedeniyle yangın kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yaklaşık bir saat süren çalışmaların ardından söndürülen yangında aralarında yarış atlarının da taşındığı kamyonetlerin bulunduğu 5 araç yandı. Kamyonetlerde bulunan samanlar, yeniden bir yangın çıkmaması için olay gelen iş makinası tarafından dağıtıldı. 

"KÜÇÜK BİR ALEV VARDI, KUNDAKLAMA VAR"

Yangının başladığı anda olay yerinde olan ve itfaiyeye arayan Metin Elmas, "Bu tarafa geldiğimde küçük bir alev vardı. Sağ çektim motoru, daha sonra itfaiye ekiplerini aradım. 7-8 dakika sonra geldi itfaiye ekipleri, 5-6 araca sıçradı. Biz müdahale edemedik. Bir tane vatandaş yangın tüpüyle müdahale etmeye çalıştı. Biz onu uyardık çünkü yangın bu tarafa doğru sıçrıyordu saman olduğu için. Her tarafa yayılıyordu. Kundaklama var. Akşam saatlerinde bir şey yoktu burada. Güneş olsa yansıma yapa tamam diyeceğim. Alevler küçüktü, bir anda büyüdü" dedi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 3
  • seyis 8 ay önce Şikayet Et
    beygir mafyası.
    Cevapla
  • Mizah 8 ay önce Şikayet Et
    PKK çalışıyor.
    Cevapla
  • Hakkı hoca 8 ay önce Şikayet Et
    Atların bir suçu yok. Siz kumar yüzünden birbirizi yiyorsunuz. Kumara vesile olanlar yansın. Atlar masum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!