Vinç sürücüsü ortalığı birbirine katıp kaçtı: 16 araç birbirine girdi

Maltepe'de seyir halinde olan vincin yol ortasında durması nedeniyle arkasından gelen 16 araç kazaya karıştı. Kazada can kaybı yaralanma yaşanmazken araçlarda maddi hasar oluştu. Yol uzun süre trafiğe kapandı.

GİRİŞ 10.08.2023 15:03 GÜNCELLEME 10.08.2023 15:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 13.30 sıralarında Maltepe Başıbüyük yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, yol üzerinde seyir halinde olan vinç sürücüsü bir anda yol ortasında durdu. Arkasından gelen 16 araç ise kaygan zeminin etkisiyle birbirine girdi.

Kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken araçlarda maddi hasar oluştu. Meydana gelen kaza sonrası vinç sürücüsü olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Ekipler kaza ilişkin çalışma başlatırken yol uzun süre trafiğe kapandı.

"Olay çok enteresan oldu"

Kazaya karışan araç sürücülerinden Emrah Baran Özdemir, "Olay çok enteresan oldu. Minibüs kendisini kurtarabilmek için sola kırıyor ve refüjden karşı yola geçiyor. Hemen arkasında ki araçta fren yapıp başka bir aracın vurmasıyla karşı yola geçiyor. Arkamda ki araç bana vurmasın diye fren yaptım ama ben boşa bıraktım arabayı. Arkamda ki araç bariyere vurdu, taksi kamyonun altına girdi. Yol kilitlenince trafik durdu. Herkes küçük sıyrıklarla atlattı” dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Mustafa k 8 ay önce Şikayet Et
    Demek ki neymiş FREN TAKİP MESAFESİNİ öğrenmek gerekiyor
    Cevapla
  • Ayyildizim 8 ay önce Şikayet Et
    Tamamda arkadan vuran her zaman sucludur. Takip mesafesi vs hepsi suratli dip dibe mi gidiyorlarmis gecmis olsun Allah kimseye kaza bela vermesin
    Cevapla
  • karaburun 8 ay önce Şikayet Et
    vinç sürücüsüne bütün masraflar ödettirilsin hatta vinç kendinin ise satışı yapılıp masraflar karşılanmalıdır
    Cevapla
  • ziyag 8 ay önce Şikayet Et
    Yakın takip ve sürat felakettir.
    Cevapla
  • Süleyman 8 ay önce Şikayet Et
    Takip mesafesi ne demek....bilmeyenler toplanmış...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 18 ile son dakika uyarısı: Sel ve doluya dikkat!
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor