İstanbul'da korkunç olay: Başıboş sokak köpekleri kadınlara dehşeti yaşattı

İstanbul Eyüpsultan’da sürü halinde gezen başıboş sokak köpekleri mahalle sakinlerine saldırdı. Sokakta yürürken bir anda saldırıya uğrayan bir kadın, köpekler tarafından ısırılarak yaralandı.

GİRİŞ 23.08.2023 03:28 GÜNCELLEME 23.08.2023 03:37
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Eyüpsultan’da sürü halinde gezen başıboş sokak köpekleri mahalle sakinlerine saldırdı. Sokakta yürürken bir anda saldırıya uğrayan bir kadın, köpekler tarafından ısırılarak yaralandı.

BAŞIBOŞ KÖPEKLER AYRI ZAMANLARDA İKİ KADINA SALDIRDI

Bir diğer kadın ise, saldıran köpeklere karşı kendisini elindeki poşetle savunarak kurtuldu. Mahallelinin yaşadıkları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Eyüpsultan Göktürk’te önceki ay meydana gelen olayda, mahallelinin başı uzun süredir başıboş gezen köpeklerle dertteydi. Sürü halinde gezen köpekler, sokakta tek başına yürüyen Nihal A. isimli bir kadına bir anda saldırdı. Saldırının ardından ısırılan talihsiz kadın, yaralanarak hastaneye gitti.

SÜRÜ HALİNDE DEHŞET SAÇTILAR

Bir diğer mahalle sakini ise sürü halinde üzerine koşan köpeklere, elindeki poşetle karşılık verdi. Poşet sayesinde ısırılmaktan kurtulan vatandaş, ardından yolunu değiştirmek zorunda kaldı. Mahallelinin aylardır yaşadığı panik ve korku anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 40
  • vatan 8 ay önce Şikayet Et
    Çin'e ihracat edilsin
    Cevapla
  • Ali 8 ay önce Şikayet Et
    Sorunun kaynağı 5199 sayılı, “siz ölebilirsiniz o köpekler orda duracak” yasası. Tüm başıboş köpekler derhal toplanarak (sığabilecekleri barınak da bulunmadığı dikkate alındığında) uyutulmalıdır. 10 milyon başıboş zararlıya ev sahipliği yapan ülkede başka çözüm beklemeyin.
    Cevapla
  • Ali 8 ay önce Şikayet Et
    Genetiği yırtıcı kökenden gelen istilacı bir tür olan Kurt'dan türemiş olan Köpeği, kendisini avlayacak bir türün olmadığı yani yaban hayatı olmayan şehir ve mera alanları içinde yapay beslenmesine sağlayarak popülasyonu arttıranlar tüm habitatın katline çalışmaktadırlar.
    Cevapla
  • Mustafa Akın 8 ay önce Şikayet Et
    Şu an Türkiyede 10 milyon sokak köpeği varmış. 8 insana 1 köpek düşüyor. 1 veya 2 yılda köpek sayısı 60 milyon olacakmış. Tek seferde 6-7 tane doğuruyorlar zaten. Yandık ki ne yandık. Pompalıyla gezmek zorunda kalacağız. Şakası yok resmen parçalıyorlar. Devlete bak be. Seyrediyorlar resmen.
    Cevapla
  • muharrem 8 ay önce Şikayet Et
    Sokak köpekleri toplanmalı eskiden olduğu gibi yoksa vatandaş silahla tüfekle vurmak zorunda kalacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!