2 asırlık çınar ağacının kırılan dalları, 5 aracın üzerine düştü

Antalya'da 2 asırlık olduğu değerlendirilen çınar ağacının dalları, kırılıp, park halindeki 5 aracın üzerine düştü.

2 asırlık çınar ağacının kırılan dalları, 5 aracın üzerine düştü
2 asırlık çınar ağacının kırılan dalları, 5 aracın üzerine düştü
GİRİŞ 27.08.2023 16:41 GÜNCELLEME 27.08.2023 16:41

Olay, saat 13.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kılınçaslan Mahallesi Antalya Büyükşehir Belediyesi binası ile Karaalioğlu Parkı'nın yan kısmında meydana geldi. Belediye binasının yan bahçesindeki 2 asırlık olduğu değerlendirilen çınar ağacının dalları, kırılıp, park halindeki 1'i belediyenin yer temizleme aracı, 4'ü otomobil, 5 aracın üzerine düştü.

Olayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İncelemede, herhangi bir yaralama vakası olmadığı tespit edildi. Polis ekipleri tutanak tutarken, belediye ekiplerince dalların altında kalan araçlar çıkartıldı.

'ARIZA YAPTIĞI İÇİN BURAYA ÇEKTİK'

Taksisi arıza yaptığı için dün gece bölgeye çektiğini belirten Veysi Balcı, "Belediyenin güvenlik görevlisi arkadaşlardan buraya koymak için izin istedim. Bugün de çekiciyle çekecektik ama üzerine ağaç devrilmiş. Aracın üstü ezilmiş, cam patlamış. 15-20 bin TL'lik zararımız var" dedi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri! İşte tüm hesaplar...
Yunanistan ve Türkiye'nin ortak yemeği! En iyisi Türk mutfağından seçildi...