Küçükçekmece'de atık kağıt geri dönüşüm tesisinde yangın

Küçükçekmece'de atık kağıtların toplandığı geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Sigara izmaritinden kaynaklandığı iddia edilen yangın büyümeden söndürüldü.

Küçükçekmece'de atık kağıt geri dönüşüm tesisinde yangın
Küçükçekmece'de atık kağıt geri dönüşüm tesisinde yangın
GİRİŞ 29.08.2023 14:58 GÜNCELLEME 30.08.2023 19:58

Yangın saat 13.20 sıralarında Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi'nde bulunan atık kağıt geri dönüşüm tesisinde çıktı. Yangın iddiaya göre, tesisin bahçesinde depolanan atık kağıtların olduğu bölüme sigara izmariti atılması nedeniyle meydana geldi. Alevler kısa sürede büyüyerek atık kağıt balyalarına sıçradı. Çalışanların yangın tüpleriyle müdahalesi yetersiz kalınca itfaiyeye haber verildi.

İtfaiye ekipleriyle polis, sağlık ve zabıta ekipleri Dereboyu Caddesi’ne sevk edildi. Yangına Küçükçekmece ve Bahçelievler itfaiye ekipleri müdahale etti. Polis ekipleri is güvenlik önlemi alarak caddeyi trafiğe kapattı. İtfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra uzun süre soğutma çalışması yaptı.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama