Rusya’ya giden dev kargo gemisi İstanbul Boğazı’nda arıza yaptı

Tuzla’dan Rusya’ya seyir halinde olan kargo gemisi İstanbul Boğazı’nda arıza yaptı. 166 m boyundaki genel kargo gemisi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne bağlı İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri koordinasyonunda Ahırkapı’ya demirletildi.

Rusya’ya giden dev kargo gemisi İstanbul Boğazı’nda arıza yaptı
Rusya’ya giden dev kargo gemisi İstanbul Boğazı’nda arıza yaptı
GİRİŞ 07.09.2023 11:14 GÜNCELLEME 07.09.2023 11:14

Edinilen bilgilere göre sabah saatlerinde Tuzla’dan Rusya’ya seyir halindeyken İstanbul Boğazı’nda USG ZURICH isimli gemi kargo gemisi arıza yaptı. İhbar üzerine olay yerine Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne bağlı Kılavuz Kaptan, KURTARMA-6 römorkörü ve KURTARMA-10 römorkörü sevk edildi. Yapılan çalışmaların ardından 166 m boyundaki genel kargo gemisi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne bağlı İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri koordinasyonunda Ahırkapı’ya demirletildi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü