İzmir'deki helikopter kazasında 3. mürettebatın da cansız bedenine ulaşıldı

İzmir’in Menderes ilçesinde önceki gün çıkan orman yangınına müdahale ederken Tahtalı Barajı'na düşen helikopterdeki 3. personelin de cenazesine ulaşılırken, barajdaki çalışmalar sonlandırıldı.

GİRİŞ 19.09.2023 08:36 GÜNCELLEME 19.09.2023 09:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İzmir’in Menderes ilçesine bağlı Keler Mahallesi yakınlarındaki ormanda, önceki gün saat 14.00 sıralarında çıkan yangına müdahale den yangın söndürme helikopteri saat 22.53'te içerisinde 3 Kırgızistan uyruklu, 1 Türk mürettebat Mehmet Akif Tutuk ile birlikte Tahtalı Barajı'na düşmüştü.

4 mürettebattan biri kendi imkanlarıyla kurtulurken, kayıp 3 personel için Tahtalı Barajı'nda arama-kurtarma çalışması başlatıldı.

Bu sabah saatlerinde üçüncü personelin de cansız bedenine ulaşıldı.

Son çıkarılan kişinin helikopterde görevli Türk personel Mehmet Akif Tutuk olduğu öğrenilirken, barajdaki çalışmalar sonlandırıldı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • TR 54 - SAKARYA 7 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü