Düğün çıkışı kavga: Uzman çavuş hayatını kaybetti!

Kayseri'de düğün sonrası iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 26 yaşındaki Uzman Çavuş Utku Can Demir hayatını kaybetti.

GİRİŞ 24.09.2023 13:15 GÜNCELLEME 24.09.2023 13:47
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Kayseri'nin Melikgazi ilçesindeki bir düğün salonunun önünde meydana geldi. Düğün sonrası iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü.

Kavgada, Diyarbakır'da görev yapan Uzman Çavuş Utku Can Demir (26) ve iki arkadaşı, kimliği henüz bilinmeyen kişilerce bıçaklandı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ağır yaralı Utku Can Demir, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • coban 7 ay önce Şikayet Et
    Dügünün asil amaci millete evlendigini beyan etmek.. yani falanca erkek falanca kizla evlenmistir diye beyan etmektir aslionda.. bu dinimizce emredilmis birseydir.. fakat dügünler artik öyle bir hal aldiki.. bu emrin disina cikilmaya baslandi.. dügün sayesinde israf ve acikca günah islemek gelenek oldu.. olmaz olsun böyle gelenek..
    Cevapla
  • SÖZ 7 ay önce Şikayet Et
    Nişanlar Düğünler ve asker geceleri tamamen silahsız ve gürültüsüz olmalı konvoy yasaklanmalı
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    düğün ilan etmek ve yemek yedirmek tır
    Cevapla
  • Safa 7 ay önce Şikayet Et
    Düğünler basit kolay ve ucuz olmalı ! En güzeli nikahdan gelin çıkmalı o kadar ! Herkes evine gitmeli ! Yemek yenilmemeli !
    Cevapla
  • selami 7 ay önce Şikayet Et
    pasta kesilsin ama caniiim :))
    Cevapla
  • Cenk 7 ay önce Şikayet Et
    Düğün salonlarında jandarma ve polis emniyet almalı....denyolar çok var.....
    Cevapla
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Heryerde var, ona nasıl bir çözüm bulunmalı. Herkesin başına bir polis mi verilsin. Toplum olarak insani ve ahlaki durumumuz değişti, İbadetimiz azaldı. Ar edep yok oldu. Küçük büyük kadın erkek farksız oldu. Böyle giderse bunlar daha iyi günlerimiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı