'BM Barış Gücü, Lübnan'ı terk ediyor' iddiası yalan çıktı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı sosyal medya hesaplarında yer alan, "Birleşmiş Milletler (BM) Barış Gücü, Lübnan'ı terk ediyor" iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

'BM Barış Gücü, Lübnan'ı terk ediyor' iddiası yalan çıktı
'BM Barış Gücü, Lübnan'ı terk ediyor' iddiası yalan çıktı
GİRİŞ 18.10.2023 20:43 GÜNCELLEME 18.10.2023 20:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Merkezden yapılan açıklamada, söz konusu iddiaya ilişkin, "Lübnan'daki Birleşmiş Milletler Geçici Gücü, 18 Ekim'de resmi X hesabı aracılığıyla görevlerine devam ettiklerini açıklamıştır. İddiaya konu görüntüler, BM birliklerinin görev yerlerinde rutin yaptıkları rotasyonlar sırasında kayda geçmiştir." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • tamer danacı 6 ay önce Şikayet Et
    terk etse ne olur terk etmese ne olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Karagümrük-Trabzonspor! CANLI
Filistinli kız dünyaya Türkçe seslendi: Hiçbir yere gitmedik, vatanımızı satmayacağız