Dünyaevine girmek isterken cezaevine girdi! Damat tutuklandı

Burdur'da düğününde tabancayla ateş açması sonucu gelin arabasını kullanan arkadaşının yaralanmasına sebep olan damat tutuklandı.

GİRİŞ 13.11.2023 21:17 GÜNCELLEME 13.11.2023 23:58
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Gözaltına alınan damat İ.C'nin (22) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlı, emniyetteki ifadesinde, tabancanın dedesinden yadigar eski bir silah olduğunu, havaya ateş ettikten sonra silah tutukluk yapınca bir anda patladığını, arkadaşının vurulduğunu ilk başta anlamadığını, pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

ZANLI TUTUKLANDI

Adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Öte yandan olayda boynundan yaralandıktan sonra sevk edildiği Antalya'daki özel bir hastanede tedavisi süren H.İ.S'nin (30) hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Kışla Mahallesi'nde dün bir apartmanın önünde, gelin alma sırasında damat İ.C. (22) tabancayla ateş açmış, o sırada gelin arabasındaki damadın arkadaşı H.İ.S'ye (30) mermilerden biri isabet etmiş, İ.C. gözaltına alınmıştı.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • Barış 5 ay önce Şikayet Et
    Vay be.siz silah almazsınız olur biter.bir kaç tane münferit olay için anayasanın vermiş olduğu hakkı eleştirip durmayın silahlar toplatılmalıymış yok kötüymüş git atarım varsa illaki çevrende ruhsatsız silah taşıyan mafya bozuntuları vardır onların elinden al silahı...
    Cevapla
  • Ahmet Duman 5 ay önce Şikayet Et
    Tabanca olmadan erkek olamayan zavallılar bunlar.
    Cevapla
  • hak 5 ay önce Şikayet Et
    gelinin hevesi gursağında kaldı
    Cevapla
  • Vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Ulan, basında bas bas bağırıyorlar yapmayın etmeyin gitmeyin diye sana noluyor da en güzel gününde silah ?
    Cevapla
  • ksrv 5 ay önce Şikayet Et
    bi akıllanmadınız şu silahla oynamaktan okadar insan ölüyo biri akıllanmıyo sonra tutukluk yaptı git yat şimdi son pişmanlık neye yarar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..