Kağıthane'de istinat duvarı çöktü

Kağıthane'de bir binanın yanında bulunan istinat duvarı yoğun yağış sonucu çöktü. Olay yerine gelen ekipler çökmenin yaşandığı yeri güvenlik şeridiyle kapatırken, ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı öğrenildi.

Kağıthane'de istinat duvarı çöktü
Kağıthane'de istinat duvarı çöktü
GİRİŞ 18.11.2023 16:41 GÜNCELLEME 18.11.2023 16:41

Meteorolojinin uyarıların ardından İstanbul'da başlayan kuvvetli sağanak kent genelinde hayatı olumsuz etkiledi.

Şehrin pek çok farklı yerinde yağış nedeniyle çökme ve su baskınları yaşandı. Kağıthane Talatpaşa Mahallesi Sultan Şah Sokak'ta da saat 12.00 sıralarında 4 katlı bir binanın yanında bulunan bahçenin istinat duvarı çöktü.

Vatandaşların ihbarı ile olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerince çökmenin yaşandığı alan güvenlik şeridiyle kapatıldı.

İlçe zabıta ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları sürerken ölen ya da yaralanan olmadığı, binanın zemin katında maddi hasar meydana geldiği görüldü.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!