Liseli genci komaya sokana kadar dövdüler! 3 kez kalbi durdu

Sultangazi'de iddiaya göre parkta kavga eden arkadaşlarını "Neden kavga ediyorsunuz?" diye uyarınca tekme tokat darp edilen lise öğrencisi, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

GİRİŞ 24.11.2023 02:11 GÜNCELLEME 24.11.2023 02:11
Bu Habere 153 Yorum Yapılmış

Olay, dün akşam saat 17.00 sıralarında Merkez Habibler Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, okul çıkışı mahalledeki parkta oturup yanındakilerle sohbet eden Y.M. (17), o esnada az ileride kavga eden kişilerin arkadaşları olduğunu görünce "Neden kavga ediyorsunuz?" diyerek uyarmak istedi. Bunun üzerine grupta bulunanlar Y.M.'yi feci şekilde döverek darp etti. Aldığı darbeler nedeniyle ağır yaralanan liseli genç, kanlar içinde yere yığıldı.

YOĞUN BAKIMA KALDIRILAN GENCİN 3 DEFA KALBİ DURDU

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Y.M., ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yoğun bakıma kaldırılan gencin 3 defa kalbinin durduğu ve yaşam destek ünitesine bağlı olarak hayatta kalma mücadelesi verdiği, beyninin ise büyük çapta hasar gördüğü ve tedaviye cevap vermediği öğrenildi.

SINIF ARKADAŞLARI HASTANE ÖNÜNDE TOPLANDI

Yaşanan olayın ardından gencin okul arkadaşları ve akrabaları hastaneye akın etti. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kimlikleri belirlenen şüphelileri yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi.

 

 

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 153
  • kimkine 5 ay önce Şikayet Et
    İdam şart idam şart
    Cevapla
  • OKUYUCU 5 ay önce Şikayet Et
    Çocuğu yetiştiren ailesi suçlu, bir çocuk önce aileden eğitim alır.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    artik çocuk yetiştirmiyoruz canlı mahlukatlar yetiştiriyoruz aile denen bir şey kalmadi artık saldırgan ve arkası olanlar haklı neden çeteler çoğaldı
    Cevapla
  • suna 5 ay önce Şikayet Et
    DEVLET imiz ne yapsın her ferdin başına bir polis mi diksin...sadece kanunlarımızın değişmesi yaptırıcı olması lazım..Ana babalar çocuklarına güzel ahlak din iman öğretse durum böyle olmaz.ama ana babada bişey olmayınca çocuğa vereceği de olmuyor maalesef..Eğitim sisteminde ahlak derslerine önem verilmeli Finlandiya daki gibi okul işlerinde çocuklara sorumluluk verilmeli..
    Cevapla
  • ozan 5 ay önce Şikayet Et
    Rabbim ana babasına bağışlasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçimi ve koltuğu kaybetti, köşe yazarı oldu! Kılıçdaroğlu’nun ilk yazısı yayınlandı
Netanyahu: Saldırıların sonlandırılması talebini reddediyoruz