Ali Sabancı böyle görüntülendi

Yaşadığı kaza sonrası uzun süre tedavi göre Ali Sabancı, Galatasaray maçını izlerken objektiflere yansıdı.

Ali Sabancı böyle görüntülendi
Ali Sabancı böyle görüntülendi
GİRİŞ 27.11.2023 19:53 GÜNCELLEME 27.11.2023 19:54

24 Ağustos'ta Yunanistan'ın Leros adasında geçirdikleri bot kazasında ölümden dönen Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, uzun süre tedavi gördükten sonra sosyal hayata karıştı.

Sabancı, cumartesi akşamı Galatasaray'ın kendi evinde oynadığı ve 4-0 galip geldiği Alanyaspor maçına gitti. Kendisine ait özel locadan arkadaşlarıyla maç izleyen Sabancı'nın yüzündeki kazadan kalan izler gözlerden kaçmadı.

Öte yandan sosyetede konuşulan dedikoduya göre, kazada yüzünden ağır şekilde yaralanan ve eski görünümüne kavuşabilmek için geçen ay New York'a giden Vuslat Doğan Sabancı kazadan eşi Ali Bey'i sorumlu tutuyormuş.

Çünkü Ali Bey, Leros'ta botu ısrarla kendisi kullanmak istemiş, Vuslat Hanım, "Bırak personel kullansın" demesine rağmen Ali Bey, dümene kendisi geçmiş ve o feci kaza yaşanmış. Vuslat Hanım, kendisine bunları yaşattığı için eşini affetmiyormuş

KAYNAK: SABAH
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!